Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Репортаж із матчу ФК "Титан" (Бородянка) - ФК "Спартак" (Нова Буда)

27 жовтня природа подарувала нам чудовий день для футболу. І в Бородянському районі, що на Київщині, продовжуються чемпіонат району з футболу. До матчу команди підійшли з різними завданнями: "Титан" Бородянка (в салатовій формі) продовжує боротьбу за третє місце, а команда з селища Нова Буда дограє чемпіонат знаходячись на 10-му місці. Але настрій в команд був однаковий - в попередньму турі обидві команди зазнали поразок.
Матч розпочався з невеликим темпом і до 10 хвилини матчу жодна з команд  по воротам ударів не завдала.
Зробивши деякі зміни в розташуванні футболістів, "Титан" почав нагнітати, проводячи атаки через фланги, розрізаючи захисників. Але воротар "Нової Буди" відбивав всі удари.
Все ж таки на 24 хвилині, після кутового, Євген Напісочний майже впритул розстрілює ворота і рахунок став 1:0 на користь "Титану".
На фото за мить до голу:
Бородянский Футбол  - изображение 2
До кінця тайму "Титан створив ще декілька моментів, але нападники їх не реалізували і команди пійшли на відпочинок.
В другому таймі продовжилась така ж гра. "Титан" атакував, а "Нова Буда" намагалась щось створити на контратаках.
На 75 хвилині проведено зміну форвардів в складі "Титану" і вийшов Андрій Напісочний (на фото) - молодший брат автора першого забитого голу.
Бородянский Футбол  - изображение 3
І вже на 78 Андрій головою робить скидку під удар Ярославу Ващенку, який потужним ударом із-за меж штрафного майданчика б'є в кут, не залишаючи шансів голкіперу.
А на 83 хвилині Андрій вже забиває сам, замкнувши флангову передачу. 3:0 і в команді "Титан" зроблено ще 3 заміни (в чемпіонаті дозволено до 7 замін). В кінці гри в обох команд ще було декілька моментів, але невезіння і чітка гра голкіперів так і не змінила остаточний рахунок. Команди готуються до наступних матчів.
Бородянский Футбол  - изображение 4
P.S. Запрошуємо всіх бажаючих приєднуватись до нас. З повагою до Вас, Мельниченко Ю.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар