Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

четвер, 31 жовтня 2013 р.

Пісківці - володарі Кубка В.О.Патоки 2013 року!

У середу на полях бородянського спорткомплексу «Борекс» відбувся Відкритий футбольний турнір пам'яті знаного спортивного діяча Бородянщини В.О.Патоки серед юнаків 2002-2003 років народження. У змаганні взяли участь аж 11 команд – Бабинецька ЗОШ, Бородянська СЗОШ №1, Бородянська СЗОШ №2, Здвижівська ЗОШ, Клавдіївська ЗОШ, Микулицька ЗОШ, Мирчанське НВО, Немішаївська ЗОШ №1, Новозаліська ЗОШ, Озерське НВО, Пісківське НВО.
Учасникам та гостям турніру вітання від голови РДА передав заступник голови Бородянської райдержадміністрації Сергій Колосовський. На урочистій церемонії відкриття перед присутніми виступили син В.О.Патоки – Юрій Патока, голова Бородянської районної федерації футболу, член виконкому обласної федерації Володимир Шома, ветерани районного спорту, соратники В.О.Патоки – Анатолій Демченко та Павло Костецький.
У напруженій боротьбі одинадцять команд розіграли головний трофей турніру. Вигравши усі свої матчі, до фінальної пульки дісталися три команди – клавдіївська, бородянська (СЗОШ №2) та пісківська. Розділивши очки з клавдіївцями та розгромивши бородянців, переможцями стали футболісти із Пісківки. Під оплески присутніх з рук Володимира Шоми, Анатолія Демченка та депутата Бородянської райради Олександра Ткачука діти отримали грамоти та солодкі призи. У підсумку, трійка призерів виявилася такою:
3 місце – Бородянська СЗОШ №2 (вчитель фізкультури – Дмитро Олексійович Гребенюк);
2 місце – Клавдіївська ЗОШ (вчитель фізкультури – Валентин Валентинович Зелінський);
1 місце – Пісківське НВО (тренер від ФК «Рубін» – Анатолій Іванович Головін).
Найкращим гравцем турніру журі визнало пісківця Ярослава Ярчука.
Відзначимо, що пісківська команда відстояла свій титул – минулого року вона також перемагала на Меморіалі Патоки. А цьогорічний турнір, котрий відзначився масовістю та непоступливістю боротьби, був проведений Бородянською районною федерацією футболу з ініціативи оргкому друзів та соратників В.О.Патоки та за підтримки БФК «Арсенал» (Бородянка).
Фоторепортаж


Немає коментарів:

Дописати коментар