Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

четвер, 10 жовтня 2013 р.

Вітаємо Віктора Юрченка!

Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає тренер ФК "Рубін" (Пісківка) та райДЮСШ відділу освіти, один із найвидатніших футболістів в історії бородянського футболу, Віктор Аркадійович Юрченко.
У складі бородянського "Машинобудівника" він став володарем Кубка УРСР серед КФК, неодноразовим переможцем обласних змагань. Як футболіст, а потім - і тренер, прилучився до переходу нашого футболу на професіональний рівень.
Віктор Юрченко працював у тренерських штабах В.С.Жиліна та О.О.Томаха, пройшов разом із "Системою-Борекс" шлях від КФК до першої національної професіональної ліги.
Багато уваги Віктор Аркадійович приділяє й дитячо-юнацькому футболу. Чимало його вихованців, у числі яких - і сини Михайло та Дмитро, грали на високому, навіть всеукраїнському, рівні.
ФК "Рубін" (Пісківка), Бородянська районна федерація футболу, районне ДЮСШ відділу освіти та вся спортивна громадськість району зичать ювіляру успіхів в роботі, щастя в особистому житті, достатку та процвітання, удачі у всіх починаннях, спрямованих на благо районного футболу.
Шановний Вікторе Аркадійовичу! Вітаємо вас із 50-річчям і бажаємо удачі особисто вам та усій футбольній династії Юрченків!
А для наших читачів публікуємо статтю, котра свого часу публікувалася в районній пресі і розповідає про одну із граней футбольних виступів нашого ювіляра. 

Немає коментарів:

Дописати коментар