Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 11 жовтня 2013 р.

Козацькі Забави відбулися у Немішаєвому

З 7 по 9 жовтня у Немішаєвому проходив традиційний щорічний турнір з міні-футболу «Козацькі Забави 2013», котрий цього разу організатори вирішили присвятити 90-річчю Бородянського району. Змагання гостинно прийняв Немішаївський агротехнічний коледж. На стадіоні була чудова погода, зібралося багато вболівальників, а також 8 студентських команд-учасниць.
З нагоди відкриття турніру слова привітання сказали Сергій Олександрович Чалієнко (заступник директора коледжу з виховної та спортивно-масової роботи), Валентин Олександрович Філончук (керівник фізичного виховання коледжу) та Валентин Романович Савчин (отаман Немішаївського куреня МГО "Козацтво Запорозьке").
У підсумку переможцями та призерами турніру стали такі команди:
1 місце - відділення електрифікації та автоматизації с/г ВП НУБіП України "Немішаївський агротехнічний коледж"
2 місце - рибогосподарський факультет НУБіП України
3 місце - відділення механізації с/г ВП НУБіП України "Немішаївський агротехнічний коледж"
Кращими гравцями визнані:
- нападники: Бобровник Олег, Левківський Володимир
- захисник: Грищенко Олексій
- воротар: Кириленко Максим.
Організатори та учасники турніру вдячні за професійне суддівство арбітрам Валентину Валерійовичу Костенку, Павлу Анатолійовичу Гриценку та Валентину Олександровичу Філончуку.
Особливу подяку за сприяння в організації та проведенні турніру Козаки хочуть висловити Валентину Івановичу Рожку (директор ВП НУБіП України Немішаївського агротехнічного коледжу), Тетяні Володимирівні Костенко (заступник директора з навчальної роботи та організаційних питань), Руслану Петровичу Лоїку (завідуючий відділом з виховної роботи та студентських справ), Тетяні Григорівні Атаманчук (викладач фізичного виховання). Спасибі за підтримку й Бородянській районній федерації футболу і особисто Володимиру Олександровичу Шомі та Ірині Миколаївні Даниленко).
Кубки, медалі, грамоти переможцям, організаторам та учасникам турніру вручили козаки і козачка Немішаївського Куреня – Володимир Василенко, В’ячеслав Манченко і Катерина Лейченко.
Наостанок отаман Немішаївського куреня МГО "Козацтво Запорозьке" Валентин Савчин так підсумував проведене спортивно-патріотичне дійство: «Усе пройшло дуже гарно, усі молодці, хай живе, футбол, спорт, дружба! Слава Богу, що ми Козаки!»
Фоторепортаж – Євгенія Валентинівна Савчина, Микита Ігорович Прийменко, Борис Анатолійович Африканов.



Немає коментарів:

Дописати коментар