Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 12 травня 2014 р.

Меморіал Т.М.Черненка-2014 виграла "Хортиця"

11 травня виповнилося б 33 роки Тарасу Черненку - здвижівському сільському голові, меценату спорту, футболісту. Його не стало ще 2010 року, однак справи, ним започатковані, мають своє продовження. Якраз напередодні відразу двоє вихованців здвижівської борцівської школи райДЮСШ відділу освіти стали призерами чемпіонату Європи серед кадетів з вільної боротьби.

А у день пам'яті Тараса Михайловича відбувся фінальний етап районного турніру з футболу, котрий уже став традиційним. Раніше, у квітні, стартувало більше десятка учасників, і вони визначили півфіналістів, котрі у Здвижівці позмагалися за головний трофей турніру.

У першому півфіналі немішаївська "Хортиця" перемогла господарів турніру, ФК "Здвижівка" - 5:1, а в другому команда Клавдієвого переграла у серії післяматчевих пенальті "КАтаН" (Бабинці) - 3:1 (1:1 у основний час).

Тож у фіналі "Хортиця" переграла клавдіївців (5:1) і виграла Кубок Тараса Черненка. А по завершенні дорослого турніру зіграли і юні футболісти.

Перед присутніми виступили вдова Т.М.Черненка Олена, член виконкому КОФФ, голова Бородянської районної федерації футболу Володимир Шома, соратники Тараса Михайловича Іван Іваненко та Леонід Лавриненко, котрі допомагали молодому сільському голові розвивати спортивну інфраструктуру Здвижівки.

По завершенні турніру гості відвідали могилу Т.М.Черненка та поклали квіти. Недовге життя прожив Тарас, однак залишив після себе односельчанам і стадіон, і майданчик зі штучним покриттям, і борцівську школу. Все мріяв він про олімпійського чемпіона із Здвижівки - зважаючи на те, що уже зараз вихованці нашої ДЮСШ стають призерами чемпіонатів Європи, можливо, й стане реальністю ця смілива мрія...

















































Немає коментарів:

Дописати коментар