Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 12 травня 2014 р.

ІІ Меморіал М.Ф.Вдовенка виграла ФК "Бородянка"

9 травня у Дружні відбувся ІІ Меморіал М.Ф.Вдовенка, присвячений 60-річчю від дня народження Михайла Федоровича. Знаний український аграрій всією душею любив спорт, тому найкращою шаною його пам'яті став футбольний турнір, який уже другий рік поспіль проводить оргкомітет з його родини та друзів.
Цього разу на старт вийшли районні команди, котрі й розіграли кубок Вдовенка. У напруженій боротьбі перше місце завоював ФК "Бородянка", друге - дружнянська "Вікторія", а третє - "Титан" (Бородянка). На четвертому місці фінішували гравці "Союзу" (Бородянка).
До учасників та гостей турніру звернулася дочка М.Ф.Вдовенка Наталя, а також заступник голови Бородянської райради Володимир Воробйов та депутат райради Дмитро Науменко (гравець та один із керівників ФК "Бородянка", виходець із дружнянського футболу). Турнір відвідали член виконкому КОФФ, голова Бородянської районної федерації футболу Володимир Шома та чимало ветеранів районного спорту.
Також вони віддали шану Михайлу Федоровичу Вдовенку, відвідавши його місце поховання на кладовищі. До слова, біля підніжжя пам'ятника встановлений футбольний м'яч - він віддає належне пам'яті про спортивне меценатство шанованого у районі та цілій Україні аграрія...


























Немає коментарів:

Дописати коментар