Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 16 травня 2014 р.

День перемоги в Умані

Традиційно, другий рік поспіль, 9 травня ФК "Арсенал" (Бородянка) бере участь у турнірі присвяченому пам'яті Андрія Петровича Семенюка, Сушківського селищного голови (населений пункт за 5 км від Умані).
Що ця людини залишила після себе нащадкам, можна розповідати багато, але достатньо буде подивитись фото місцевого стадіону (збудованого на мальовничому пагорбі), а також меморіального комплексу, присвяченого Перемозі у Великій Вітчизняній війні (це один із найвищих та найкращих обелісків усього пострадянського простору).
Щодо самих змагань, то цього разу брало участь 3 команди. Наш ФК Арсенал, показавши пристойну гру, знову посів 2 місце, програвши у фіналі одній із місцевих команд, укомплектованій наполовину із гравців молодіжного складу Іллічівця (Маріуполь), філія якого базується у самій Умані.
Після змагань та церемонії нагородження (до речі, найкращим півзахисником турніру було визнано Олександра Герасименка) знову, традиційно, була сушківська юшка у 100-літровому казані та фуршет.
Наостанок хочемо висловити подяку організатору турніру, уродженцю Сушківки, а наразі насамперед людині та лікарю від Бога, депутату Бородянської райради (ВО Батьківщина) - Бондарю Василю Івановичу, із рук якого місцева шкільна команда отримала комплект футбольної форми Lotto у кольорах збірної України, а команди-учасниці - грошові премії 1000, 500 та 200 грн відповідно.
Найкращі слова подяки Василю Івановичу та клініці " МАТЬ И ДИТЯ" за небайдужість до гри мільйонів та підтримку в цей скрутний час
 
КОЛЕКТИВ ФК АРСЕНАЛ
та адміністрація клубу










Немає коментарів:

Дописати коментар