Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 22 квітня 2015 р.

Бородянці здолали "братів Касперських"

Сьогодні ФК "Бородянка" стартувала у Кубку регіональних чемпіонів Київської області імені Петра Безносенка. У попередньому раунді наша команда здолала в драматичному матчі чемпіонів сусіднього Макарівського району - "Факел" (Мотижин), на спинах гравців якого красувалася назва відомого антивірусу.

Візит на Макарівщину став для представників футбольної Бородянщини першим у цьогорічному Кубку Безносенка. ФК "Бородянка", неодноразовий півфіналіст цього турніру, напередодні старту на турнірі не змогла розраховувати на кількох гравців, серед яких - і один з лідерів, провідний нападник Олександр Шома. Попри це, на зустріч гості прибули в хорошому настрої.

Мотижин зустрічав делегацію з Бородянщини сонячною, хоч і вітряною погодою. Поле місцевого стадіону було хоча й не зовсім досконалим (в очі впадали нерівність, жорсткість газону), але радувало зеленню трави. Та й погода сприяла футболу - щоправда, вітер робив вірогідність курйозних влучань значно більшою.

Так вийшло, що в плані курйозів нашій команді в першому таймі довелося важко. Уже на сьомій хвилині господарі заробили штрафний, м'яч з кількома рикошетами долетів до кута воротарського майданчика, де добре знайомий прихильникам "Рубіна" Максим Головко вразив ворота - 0:1 (до слова, у складі мотижинців грав іще один екс-пісківець - Муха, а також колишній гравець бородянського "Хутора" Богдюк).

Скромні спроби бородянців відігратися не досягли успіху, а от господарям підсобили... самі суперники. Чергову подачу з правого флангу красивим ударом головою замкнув Михайло Юрченко. І - вразив власні ворота, 0:2. У ті хвилини, варто це визнати, нашим землякам було непросто. У складі мотижинської відразу кілька гравців володіють хорошою швидкістю, не бояться йти в обводку, ефективно застосовують довгі передачі.

Але перший тайм завершився з тим же рахунком, не вдалося господарям наростити свою перевагу й відразу поперерві. А далі чи то з замінами не згадали, чи то "фізика" підвела, але "Факел" помітно підсів. Інша справа - бородянці. Вдалося провести кілька ефективних замін, а також додав активності перевід Михайла Юрченка вище - ближче до атаки. Він розпочав комбінацію, в завершальній фазі котрої опинився з м'ячем у чужій штрафній Легоцький. Андрій кількома дотиками приборкав м'яча і вразив ворота - 1:2.

Тепер уже ініціатива перейшла до нашої команди, і на 82 хвилині Михайлові Юрченку вдалося унікальне досягнення - після м'яча у власні ворота він забив і в чужі. Увірвавшись до штрафної справа, він виважено відправив м'яч повз голкіпера. А вже через кілька нервових хвилин справа дійшла до серії післяматчевих пенальті.

Наші пробивали впевнено, а ось перший же удар гравця господарів парирував наш воротар Олександр Яценко. Ще один пенальті не забив уже інший мотижинець (повз ворота), а інші не мали особливого значення. Павло Навальний, Дмитро Юрченко і Андрій Легоцький спокійно переграли воротаря, а вирішальний 11-метровий вдало виконав найпомітніший гравець зустрічі - Михайло Юрченко.

В очікуванні наступного суперника кавалькадою з кількох автомобілів поверталися додому бородянці. Про інші результати попереднього раунду Кубка чемпіонів - тут. Мотижинцям подякуємо за гостинність і, загалом, гідне протистояння. Єдина прикрість - зазнав травми один з наших лідерів, Сергій Романьков. Побажаємо йому, а також Сашкові Шомі, якомога швидшого одужання й повернення в гру!

Протокол. 
"Факел" (Мотижин, Макарівський район) ---- 2 голи
(Головко, 7, М.Юрченко, 34 - автогол)
ФК "Бородянка" (Бородянський район) ---- 2 голи
(Легоцький, 76, М.Юрченко, 82)
По пенальті - 2:4, перемога бородянців.
"Факел": Однороманенко, Забродський, Крамаренко, Рудобаба, Радзієвський, О.Муха, Касич, О.Богдюк, С.Муха, Головко, Бровко. Запасні: Савченко, Сологуб, Ол-р Кривенко, Ол-й Кривенко, Доценко, Радченко. Тренер - Олексій Муха. Представник - Ігор Радзієвський.
"Бородянка": Яценко, М.Юрченко, Навальний, Романьков, Фурсенко, Домбровський, Д.Юрченко, О.Чморик, Мажуга, Легоцький, Старов. Запасні: Пісковець, Дещенко, Лідінфу, Саган, Науменко. Президент - Дмитро Науменко.


Далі - фото із зустрічі. Переконливе прохання: при використанні фото з нашого сайту ставити посилання на нього - Бородянський футбол, borfoot.blogspot.com!































Немає коментарів:

Дописати коментар