Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 20 квітня 2015 р.

У матчі Бородянка - Київ перемогла дружба

Уже традиційно свій день народження відомий діяч українського футболу Віталій Пилипенко відзначив на своїй малій батьківщині. Цьогоріч з нагоди його свята в Бородянці відбувся товариський ветеранський матч між командою наших футболістів та гостей зі столиці - збірної друзів Віталія Олександровича та працівників столичної проуратури.

Треба сказати, що склади команд були щедро розбавлені молодими гравцями, які додали зустрічі й швидкості, й азарту. Саме через це "ветеранами" виявилися й наші районні гравці - Яценко, Романьков-молодший і навіть юний Лехно-молодший. А у складі бородянців на особливе прохання господаря свята у воротах вийшов Леонід Лавриненко - шанований ветеран нашого футболу, фундатор команди "Рубін" і друг Віталія Олександровича.

А сама зустріч, попри статус товариської, вийшла бойовою: суперники не шкодували сил, а вболівальники побачили два голи. Спершу за киян з гри забив Нікітін, а у відповідь сам іменинник ударом з пенальті зрівняв цифри на табло. 1:1 - перемогла, як кажуть у таких випадках, дружба.

Наведемо склади команд і судівської бригади (вболівальники звернуть увагу на несподівані імена).

Бородянка: воротарі - Лавриненко, Черпак і Яценко, польові гравці - Буряк, Шома, Юрченко, Мариненко, Остринський, Мироненко, Марцун, Навальний, Сидоренко, С.Романьков, Я.Лехно.

Київ: воротар - Однороманенко, польові гравці - Нікітін, Петренко, Ларін, Шило, Дмитренко, Макеєв, Пиренчук, Лозовний, Мельник, Бокій, Оліферчук та брати Михайло й Борис Сагалакови - натхненники київської команди, давні друзі Віталія Пилипенка.

Судді: О.Романьков, Саханда і (!!!) Фурсенко, який блискуче дебютував на позиції бокового арбітра.

Відзначимо, що вшанування Віталія Пилипенка відбулося в ресторані "Мисливець", який знову відкрився на території спорткомплексу після великого ремонту й оновлення. Окрім учасників матчу, іменинника вітали також його дочка Даша, ветеран "Машинобудівника" й колишній арбітр міжнародного рівня Сергій Дзюба з родиною (він не зіграв у матчі з огляду на травму), а також ветеран "Рубіна" Анатолій Марченко і дитячий тренер Андрій Бондар.

Матч пройшов в атмосфері дружби й подарував його учасникам лише позитивні емоції. А ветерани районного футболу готуються до нового турніру - за традицією, через кілька місяців у Бородянці будуть вшановувати майстра спорту СРСР, заслуженого тренера України Віктора Степановича Жиліна, через тренерські руки пройшло чимало зірок нашого футболу.

На завершення - традиційний фоторепортаж: воротарський ракурс Леоніда Лавриненка, вітання Юрію Черпаку, Олександру Сидоренку та нашим столичним гостям (всі вони прибули до нас з-за меж району), а також привіт усім учасникам зустрічі!
























Немає коментарів:

Дописати коментар