Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 8 квітня 2015 р.

Завершилася зимова першість з міні-футболу

З січня по початок квітня проходила в нашому районі зимова першість з міні-футболу. Зважаючи на досить велику кількість учасників та бажання окремих колективів зіграти кількома складами, оргкомітетом було прийнято рішення провести турнір з розділенням на дві ліги. І ось надійшла пора визначальних зустрічей, у яких і визначалися переможці та призери кількамісячного спортивного марафону. На майданчиках зі штучним покриттям Бородянки, Здвижівки Клавдієвого вирували матчі фінальної частини.
 Родина Навальних плекає футбольні традиції Нового Залісся
У підсумку золоті медалі в першій лізі завоював бородянський «Союз», срібні – дружнянська «Фортуна», бронзові – дружнянська «Вікторія». Найкращим бомбардиром першої ліги став Олександр Турок («Вікторія»), воротарем – Олександр Чернишенко («Союз», а найкращим гравцем названо Івана Граму («Союз»).
У вищій лізі тріумфував новозаліський «Колос», який, до слова, у вирішальному матчі переграв срібного призера – ФК «Бородянка» – з рахунком 6:2. Бронзові медалі завоювала перша команда бабинець кого «КАтаНу». Найкращим бомбардиром вищої ліги став Андрій Легоцький (ФК «Бородянка»), воротарем – його одноклубник Микита Осташевський. Найкращим гравцем авторитетне жюрі визнало Павла Навального («Колос»).
Призери вищої ліги
На церемонії нагородження були присутні керівник апарату Бородянської райдержадміністрації Леонід Болясов, а також голова Бородянської районної федерації футболу, член виконкому обласної федерації Володимир Шома, відомі ветерани районного футболу – Леонід Лавриненко, Анатолій Демченко, Іван Іваненко, Віталій Мариненко та багато інших.
Призери першої ліги
Після марафону зимової першості в календарі районного спорту заплановано чимало інших подій. У футболі, приміром, уже скоро – на початку травня – розпочнеться чемпіонат Бородянщини, який є одним із наймасовіших регулярних спортивних заходів нашого краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар