Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 3 травня 2013 р.

Бокс: ЧЕРЕЗ ДВАДЦЯТЬ РОКІВ – НОВИЙ ЧЕМПІОН!



Пригадую, як в далекому 1993 році я, тоді ще молодий тренер, віз у Харків свого найкращого учня – власного сина Віктора Степкова, на першу в своїй тренерській практиці першість України з боксу серед молодших юнаків.
На цій першості Степков-молодший виступив відмінно, вигравши всі бої, і став чемпіоном України, відкривши цим низку перемог інших моїх вихованців. Далі були звитяги братів Стукалів – Олега та Олександра на першості України, СНД, друге місце Олега Стукала на першості Європи серед молоді, перемоги на міжнародних турнірах Дмитра Степкова та інших боксерів.
І ось, двадцять років потому, на першості України по боксу серед молодших юнаків 22-28 квітня в Чернівцях, кращий боксер Бородянщини, чемпіон Київщини, знову ж таки мій вихованець - Владислав Сирота, перемігши в тяжких, красивих боях всіх своїх суперників, став чемпіоном України, повторивши результат Віктора Степкова-молодшого, теж уже зараз тренера.
Разом з усією громадською організацією клубу боксу «Боєць» я пишаюсь своїм учнем, вітаю його із заслуженою перемогою і дякую йому за продовження наших найкращих традицій. Здоров’я, удачі і подальших успіхів тобі, Владиславе!
Віктор СТЕПКОВ, президент клубу «Боєць»

Немає коментарів:

Дописати коментар