Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 28 травня 2013 р.

Бородянські юні футболісти виграли всеукраїнський турнір!

Звіт по проведенню Всеукраїнського турніру з футболу  серед дитячих команд 2003-04 р.н. присвяченого до «Всесвітнього дня захисту дітей»

         На виконання заходів календарного плану Дитячо-юнацької футбольної ліги Київської області (далі – ДЮФЛКО) 25-26 травня в смт. Бородянка, на головному полі спортивного комплексу «Борекс» пройшов Всеукраїнський дитячий турнір серед юних футболістів 2003-04 років народження.
         Слід зазначити, що проведення турніру було заплановане в смт. Демидів Вишгородського району, але на превеликий жаль, у зв’язку з незрозумілою позицією спортивного керівництва  Вишгородського району змагання було перенесено в смт. Бородянка.
         У зв’язку з вищезазначеним керівництво ДЮФЛКО висловлює щиру подяку президенту спортивного клубу «Борекс» Пилипенку Віталію Олександровичу за підтримку ініціативи Ліги щодо проведення Всеукраїнського турніру. Бородянці за дуже короткий термін змогли підготувати футбольну арену до якісного проведення змагань. Всі учасники, а їх зібралось близько 200 чоловік оцінили організацію турніру на високому рівні. Саме якісний газон ігрового майданчику, чудові погодні умови, об’ективний арбітраж матчів та бездоганне вирішення всіх організаційних питань створили позитивний імідж зазначеного заходу в цілому.    
Участь у турнірі прийняло 10 команд з різних регіонів України, що були поділені на дві групи по п’ять команд.
 До групи 1 потрапили наступні команди:
1  Чорноморець Одеса
2. Чайка Вишгород
3. Каскад Бровари 04
4. ДЮСШ м. Буча
5. ДЮСШ «Полісся» Житомир
Групу 2 склали наступні команди:
1. ФК Максима» м. Українка
2. Каменяр Біла Церква
3.  ОДЮСШ – Гарт м. Біла Церква
4. Каскад Бровари 03
5. ДЮСШ Бородянський район
Після запеклих та безкомпромісних зустрічей на груповому етапі змагань, турнірні таблиці мали наступний вигляд:
Група 1
Більш детально аналізуючи підсумки ігор у першій групі доцільно зазначити, боротьба за дві путівки до півфіналів турніру було доволі серйозною. Відразу право на лідерство зарезервували гості турніру – команда з «ДЮСШ-Полісся» м .Житомир, яка змогла здолати у принциповому двобої доволі сильну та цікаву команду з м. Буча, очолювану тренером – фанатом своєї справи – Поляковою Ніною Володимирівною. Матч між зазначеними командами закінчився з рахунком 2:1 на користь команди з м. Житомира.
         Але юні бучанці в цей день все ж створили сенсацію. На очах у директора Бучанської ДЮСШ – Гайдая Олега Олександровича, футболісти зуміли звести у нічію поєдинок з сильною командою «Чорноморець» з м. Одеса. Меж радості від досягнутого успіху у бучанців не було.
         Отже, після групової стадії змагань, право виборювати призові місця забронювали команди «ДЮСШ-Полісся» м. Житомир, яка посіла перше місце в групі та ФК «Чорноморець» з Одеси, які фінішували другими.
       
         У групі 2 боротьба точилась не менш захоплюючи. Господарі змагань, футболісти з Бородянської районної ДЮСШ після першого ігрового дня мали в своєму доробку тільки три очки та посідали третю сходинку у групі. Така ситуація не влаштовувала не тільки тренерів команди, а й чисельну групу підтримки команди господарів. Отже у другий день бородянці виправляли положення, спочатку обігравши футболістів з Білоцерківського «Каменяра» з рахунком 3:0, а потім у вирішальному матчі за другу сходинку у групі переграли доволі амбіційну команду «Максима» з Українки з рахунком 4:1. Таким чином забезпечивши собі право виступу у півфінальній стадії змагань.  Підсумки ігор у другій групі наступні.     
Група 2

         Отже за умовами положення, ігри за остаточний розподіл місць проводили наступні пари суперників:
За 9-10 місце – ФК «Чайка» м. Вишгород – ФК «Каменяр» м. Біла Церква – з рахунком 3:0 перемогу здобули футболісти з Білої Церкви.
За 7-8 місце – ФК «Буча» - ФК «Максима» м. Українка – 6:1
За 5-6 місце – ФК «Каскад» 04 – ФК «Каскад» 03 – 3:0
У першому півфіналі зустрілись – ДЮСШ Бородянський район – «ДЮСШ – Полісся» м. Житомир. З рахунком 4:0 перемогу здобули господарі.
У другому півфіналі – КОДЮСЩ – Гарт м. Біла Церква – ФК «Чорноморець», з мінімальним рахунком 1:0 перемогу здобули юні одесити, які забронювали право виступу у головному матчі турніру.
         У грі за трете місце, яка відбулась між командами КОДЮСШ – Гарт та ДЮСШ-Полісся, мінімальну перемогу здобули білоцерківські футболісти 1:0.
         У фінальній грі, яка зібрала всіх вболівальників, вийшло насправді протиборство двох кращих команд змагань. Але основний час зустрічі переможців не виявив. Отже доля головного трофею було визначено в серії пенальті. Більш влучнішими стали господарі, які й перемогли з рахунком 4:2.
         Отже, остаточний розподіл місць мав наступний вигляд:
1.     ДЮСШ Бородянський район
2.     ФК «Чорноморець» м. Одеса
3.     КОДЮСШ – Гарт м. Біла Церква
4.     ДЮСШ – Полісся м. Житомир
5.     ФК «Каскад» 04 м. Бровари
6.     ФК «Каскад» 03 м. Бровари
7.     ДЮСШ м. Буча
8.     ФК «Максима» м. Українка
9.     ФК «Каменяр» м. Біла Церква
10. ФК «Чайка» м. Вишгород.
Кращими гравцями в складі своїх команд було визнано:
ДЮСШ Бородянський район – Кулаковська Аліна
ФК «Чорноморець» м. Одеса – Гриньків Ігор
КОДЮСШ – Гарт м. Біла Церква – Підпалий Ростислав
ДЮСШ – Полісся м. Житомир – Шах Артур та Шиман Юрій
ФК «Каскад» 04 м. Бровари – Клись Максим
ФК «Каскад» 03 м. Бровари – Стопник Антон
ДЮСШ м. Буча – Свірський Артур та Косенко Тимофій
ФК «Максима» м. Українка – Бондар Євген
ФК «Каменяр» м. Біла Церква - Пільченко Владислав
 ФК «Чайка» м. Вишгород – Найда Іван.
Кращими в номінаціях було визнано:
Кращий воротар – Окрушко Олександр (ДЮСШ – Полісся)
Кращий захисник – Філатов Арсеній (ФК «Чорноморець» м.Одеса)
Кращий півзахисник – Науменко Максим (ДЮСШ Бородянський район)
Кращий нападник – Дедухов В’ячеслав (КОДЮСШ – Гарт м. Біла Церква)




Фото та текст: ДЮФЛКО.

Немає коментарів:

Дописати коментар