Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 24 травня 2013 р.

Вітаємо Валерія Валерка!

Сьогодні відзначає свій пам'ятний день народження наш земляк, заступник голови КОФФ Валерій Валерко.
Районна федерація футболу, відділ спорту та райДЮСШ приєднуються до привітань Валерію Петровичу!

З «районки» - до великого футболу


    Дата його народження ознаменована в календарі, як День слов’янської культури і писемності, отож, може саме тому його покликанням на все життя стали ручка, блокнот і копітка робота над словом.
    Важко повірити, але сьогодні заслуженому журналістові України, почесному працівнику фізкультури і спорту, найкращому футбольному оглядачу України 1998 року, найкращому спортивному журналістові України 2002 року, лауреату премії «Золоте перо», кавалеру найвищої відзнаки Спілки Журналістів України – почесного знаку «Зірка Української журналістики», нинішньому заступнику голови Київської обласної федерації футболу Валерію Петровичу Валерку виповнюється 60 років.
    Валерій Петрович – знана і шанована в футбольному світі людина, яка брала інтерв’ю з найвідомішими спортсменами і тренерами, об’їздила пів-Європи з іменитими футбольними командами, а за глибокі знання в футбольній статистиці не один фахівець називав Валерія Петровича «ходячою енциклопедією». Валерій Валерко – автор календарів-довідників клубів вищої ліги України ЦСКА (Київ) та «Борисфен» (Бориспіль), він – засновник книжкової серії «Київщина футбольна»  і нині справедливо вважається метром футбольної журналістики, кожне слово якого ціниться на вагу золота для початківця.
    Вітаючи ювіляра, колектив газети «Вперед» пишається тим, що старт у велику журналістику Валерій Петрович узяв саме зі шпальт нашої газети, прийшовши сюди випускником Київського держуніверситету і пропрацювавши 10 років у «районці», звідки йому вже простелилася стежка у «Київську правду» та «Вечірній Київ» і до тих сяючих висот нашої професії, яких він сягнув сьогодні.
   З роси і води вам, шановний колего! Нехай не сповільнюється ритм життя і свіжа думка, нехай не затуплюється невтомне перо, нехай цілий рік вам пахнуть травневі конвалії, а зозуля накує ще багато щасливих, плодотворних років!
«Впередівці»

Немає коментарів:

Дописати коментар