Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 9 травня 2016 р.

Людина неспокійного серця

Не з легких життя дісталось,
Не прямі були дороги.
Як судилось, так і сталось:
Він долав круті пороги.

   Ветерани ФК «Дружня»
Під таким гаслом провели ІVТурнір пам’яті Михайла Вдовенка
с. Дружня, 9 травня 2016 р.
За традицією відкрив турнір пам’яті Михайла Вдовенка – голова Дружнянської сільської ради Анатолій Миколайович Федоренко. У привітальному слові Анатолій Миколайович згадав, що в 90-х роках минулого століття М.Ф. Вдовенко був господарем і президентом ФК «Дружня».
Особливі слова були сказані заслуженим ветераном Леонідом Лавриненком. «Серед керівників району, – сказав пан Леонід, рельєфно виокремлювалася особистість Михайла Федоровича. То був період найвищого піднесення сільськогосподарського виробництва, коли Київщина займала передові позиції не тільки а аграрному секторі, але й намагались спільними зусиллями підтримати спорт. За період власної трудової діяльності на різних постах мені приходилося мати справу з сотнями колег від нижчого до найвищого рівня. Маю переконання та підстави виокремити з них когорту людей, яких без перебільшення вважаю талановитими самородками, і серед яких без сумніву називаю прізвище Михайла Вдовенка».
Не обійшли на цьому заході увагою і ветеранів Дружнянської футбольної команди: Павло Маліновський, Петро Овсієнко, Микола Волевач, Анатолій Шевченко, Олександр Сліпенко, Володимир Пасічний, Василь Ус.
Зі словами вдячності присутнім, учасникам команд, виступила дружина Михайла Федоровича Вдовенка – Тамара.
Запеклим виявився фінал турніру. В інтригуючій фінальній боротьбі перемогу у спортивних баталіях здобув ФК «Бородянка». Після цього усім учасникам, було вручено грамоти, статуетки, а переможцю –ФК «Бородянка» –головний кубок Меморіалу Вдовенко. Переможцю відзнаки вручали Анатолій Федоренко та Леонід Лавриненко.













Немає коментарів:

Дописати коментар