Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 11 травня 2016 р.

Наш земляк дебютував на професіональному рівні!

Приємна новина надійшла з Нової Каховки, що на Херсонщині. Наш земляк, вихованець бородянського футболу, 19-річний воротар Микита Осташевський дебютував на професіональному рівні.
Нагадаємо, взимку він пройшов відбір і потрапив у команду "Енергія" (Нова Каховка), яка грає у другій національній лізі. Попри те, що у нього два досвідченіших конкуренти (один із яких - мсмк), головний тренер Олег Федорчук відзначив потенціал Микити і підписав з ним контракт.
І ось у матчі 22-го туру відбувся дебют Осташевського. Його команда на своєму полі програвала "Арсеналу-Київщині" - 0:1, і тренери випустили бородянця на другий тайм. Гра складалася драматично. На ворота нашого земляка було призначено відразу два пенальті, однак у першому випадку він парирував м'яч, а в іншому суперник влучив у хрестовину. Неодноразово Микиті доводилося вступати в гру, двічі він пропускав м'ячі (у першому випадку - дальній прицільний удар Захаревича, в іншому - добивання після 11-метрового з близької відстані), однак Осташевський зробив свій вклад у перемогу "Енергії" - 4:3.
Під керівництвом екс-гравця бородянського "Машинобудівника" новокаховська команда набрала 12 очок у 7 турах. Хоча раніше ця команда завжди була аутсайдером другої ліги, за підсумками весняних матчів вона в п'ятірці найкращих разом із лідерами й фаворитами сезону.

Немає коментарів:

Дописати коментар