Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 25 травня 2016 р.

Наші юні футболісти стали призерами столичного турніру


Днями у Києві відбувся юнацький футбольний турнір «Дженерейшн Кап», присвячений 80-річчю київської ДЮСШ №1, яка носить ім’я свого знаменитого вихованця – динамівця Вадима Сосніхіна. У масштабних змаганнях взяли участь дві сотні юних вихованців спортивних шкіл Києва і Київської області 2004-2005 р.н. 21 та 22 травня вісім команд-учасниць турніру вступили в боротьбу за перехідний кубок ДЮСШ №1, вихованцями якої є Валерій Лобановський, Віктор Каневський, Семен Альтман, Володимир Мунтян та багато інших відомих, навіть легендарних футбольних особистостей. Упродовж турніру команди змагалися на груповому етапі, а потім у стикових матчах.

Групу «А» виграла команда Пісківського НВО (Бородянський район), котра переграла київський «Атлет» (7:1), білоцерківську «Рось» (1:0) та житомирський «Олімпієць» (6:0). У Групі «Б» найкращою стала команда господарів змагань – ДЮСШ №1 (Київ). Вона переграла Миронівську ДЮСШ (4:0), ірпінський ІБЦ (2:0) та київський «Джуніор» (5:1). У першому півфіналі Пісківське НВО вибило по пенальті ІБЦ (1:1, 3:0 у серії), а ДЮСШ №1 – «Рось» (0:0, 4:3 у серії). А ось у фіналі команда столичного ДЮСШ №1 з рахунком 4:1 здолала гостей із Бородянського району.

У церемонії нагородження взяли участь директор ДЮСШ №1 Олександр Сосніхін – син відомого у минулому футболіста та тренера Вадима Сосніхіна, а також численні футбольні й не футбольні гості. Діти отримували медалі з рук володаря Кубка Кубків УЄФА та Суперкубка УЄФА, учасника чемпіонату світу 1970 року Володимира Мунтяна, заслуженого тренера України Семена Альтмана, півфіналіста Ліги чемпіонів динамівця Владислава Ващука.

«Завдяки вам ми повернулися в дитинство. Ми шануємо і пам’ятаємо наших вчителів, вчителів ДЮСШ №1, які вивели нас в люди, зробили нас майстрами. Досягайте успіхів, як досягали вони і ми», – сказав Семен Альтман учасникам турніру. «Ви показали високі результати, але на всіх вас чекає ще багато роботи з м’ячем і шлях до вдосконалення», – підтримав всіх хлопців знаменитий динамівець. «Мені особливо приємно вручити кубок найкращої команди Олександру Сосніхіну. Його батько Вадим Сосніхін був одним з найбільш шановних і талановитих захисників. Він був моїм другом», – підкреслив неперервність спортивних поколінь український футболіст і тренер Володимир Мунтян.

Колектив ДЮСШ №1 також отримав грамоти, подяки, пам’ятні призи і слова підтримки від Печерської районної держадміністрації. «Адміністрація готова брати участь у спорті, адже за рахунок таких дітей, як ви, росте наше майбутнє», – сказав заступник голови адміністрації Анатолій Невмержицький.

Окрему нагороду найкращому гравцеві турніру Кирилові Овсянникову (ДЮСШ №1) й сертифікат на 10 000 грн для покупок у спортивному магазині вручив Владислав Ващук. Футбольний фрістайл, ветерансько-журналістський виставковий матч – за ці кілька днів на «Дженерейшн Кап» було багато цікавого. Як розповів нам один із членів оргкомітету турніру Денис Новиков (громадська організація "Прогресивні громадяни України"), на турнірі розіграли перехідний кубок, тож у майбутньому ДЮСШ №1 може провести такий турнір іще, в чому їм з радістю допоможуть численні вихованці школи та любителі футболу.




















Немає коментарів:

Дописати коментар