Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 5 серпня 2016 р.

Вітаємо Леоніда Лавриненка!


Сьогодні свій день народження відзначає шанований тренер, організатор футболу, будівничий футбольних полів Леонід Лавриненко.
Ще молодим Леонід Васильович виступав на позиції воротаря в Києві та командах майстрів УРСР, повернувшись у рідну Пісківку - почав працювати інструктором по спорту на склозаводі. Виступив ініціатором створення команди "Рубін", яка здійснила прорив на всеукраїнський рівень і виграла, напевно, всі можливі обласні нагороди.
Багато років працював як громадський тренер, через його руки пройшло не одне покоління місцевих футболістів. Працював і в тренерському штабі заслуженого тренера УРСР В.С.Жиліна у професіональному клубі ФК "Система-Борекс" (Бородянка).
Леоніду Васильовичу належить честь зведення провідних футбольних газонів Бородянщини - на спорткомплексах "Борекс" у райцентрі та "Рубін" у Пісківці. Він також керував побудовою футбольних полів найвищої якості у Київській, Харківській, Львівській, Житомирській областях.
На його газони ступали знамениті футболісти, ці поля приймали міжнародні змагання.
З нагоди дня народження Бородянська районна федерація футболу, відділ спорту та вся спортивна громадськість нашого краю зичать Л.В.Лавриненку всіляких гараздів!

Немає коментарів:

Дописати коментар