Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 2 серпня 2016 р.

Центральний матч у чемпіонаті Бородянщини

ФК «Бородянка» проти «Титана» — саме ця афіша,   що закликає на головну райцентрівську міжусобицю, викликає підвищений інтерес у симпатиків народної гри пристоличного регіону.

Обидві команди до звітного туру лише по одному разу зіграли внічию в чемпіонаті Бородянського району, вигравши решту календарних зустрічей. Не дивно, що матч основних фаворитів сезону зібрав особливу публіку — з яскравим футбольним бомондом краю на чолі. Та ще й підтекст з персоналіями примножив інтригу. «Титану» симпатизує Бородянський селищний голова, а одним з фундаторів ФК «Бородянка» є його перший заступник.

Центральне протистояння й справді не розчарувало. Хороші швидкості, мобільність і самовіддача виконавців, інтригуючий сюжет, нестандартність тренерського мислення, нарешті — голи! Півтора тайми, доки команди не стомилися надмірно, видовище було з особливих. А напруження та непередбачуваність розвитку подій взагалі трималися до фінального свистка Ігоря Шатохіна, який провів складну та принципову зустріч на високому фаховому рівні.

Лік голам повели титуловані муніципали. Це Олександр Шома завдав результативного удару зі штрафного, перехитривши захисників і стража воріт Леоніда Яценка. «Титан» Юрія Мельниченка відігрався в яскравому стилі. Василь Червонюк виграв м’яча на правому фланзі, протаранив оборону, і Артем Бафталовський розважливо розстріляв ціль. А невдовзі й сам Червонюк, застукавши зненацька Олександра Яценка, поцілив у ближній кут — 2:1 на користь команди, яку вважають найбільш прогресуючою на Бородянщині в останні роки.

Здавалося, старші за віком підопічні Дмитра Науменка, та ще й ослаблені відсутністю травмованих братів Юрченків — Дмитра та Михайла, відігратися не зможуть. Змогли! Класний гол ударом у дальній нижній кут провів Олександр Швидкий!

Більше того, могли хлопці з ФК «Бородянка» ще й виграти. А втім, то вже зовсім інша історія. Бодай тому, що шанси були і в титанівців. Отже, бойова нічия — 2:2, яка зберегла інтригу в чемпіонській гонці й додала оптимізму симпатикам бородянського футболу…

Немає коментарів:

Дописати коментар