Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 4 травня 2015 р.

Клавдіївські «Олімпійські лелеченята» - срібні призери Київської області

25 квітня в мальовничому парку "Київська Русь", що знаходиться в с.Копачів Обухівського району відбулися фінальні обласні змагання всеукраїнського конкурсу "Олімпійське лелеченя", започаткованого головою Національного Олімпійського комітету України Сергієм Бубкою.
На початковому етапі у конкурсі прийняли участь близько 500 команд Київської області. У обласному фіналі Бородянський район, в цих престижних змаганнях представляли учні 5-6 класів Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ст. які під керівництвом Валентина Зелінського попередньо перемогли 07 квітня у смт Пісківці 15 команд Бородянщини та 18 квітня у м.Фастові в півфіналі обласних зональних змаганнях дев’ятьох переможців районних змагань (м.Фастів, Фастівський р-н. Макарів, Іванків, Бучу,Ірпінь, Боярку, Славутич, Вишгород).
До фіналу обласних змагань пробилися вісім найсильніших команд, переможці та срібні призери зональних обласних змагань. Крім Клавдіївчан до фіналу потрапили команди м.Українки, м.Обухова, Богуславського, Рокитнянського, Броварського, Баришівського та Фастівського районів. Щодо престижності змагань свідчить той факт, що команда - обласний переможець нагороджується організаторами конкурсу путівкою в оздоровчий табір "Карпати-Артек".
Можливо, цей факт і не вплинув на членів журі, але у підсумку перше місце і путівку в "Карпати-Артек" отримала місцева команда з Обухова, друге місце і срібні медалі в здобутку Клавдіївських школярів, третє місце зайняла команда з м.Українки. Хочеться зазначити, що на Київщині Клавдіївська команда має великий авторитет, достойно представляючи Бородянський край в обласних фіналах конкурсу. За останні три роки Клавдіївські школярі під керівництвом Валентина Зелінського у обласних фіналах здобули два других і одне перше місце.
Молодці, так тримати!


Немає коментарів:

Дописати коментар