Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 12 травня 2015 р.

Бородянський «Арсенал» виграв турнір на Черкащині

Уже втретє футбольна делегація з Бородянщини завітала в Уманський район, де на День перемоги проводиться турнір на честь селищного голови місцевого села Сушківки А.П.Семенюка. Хоча у минулі роки нашим землякам не вдавалося виграти представницький турнір, цього разу бородянська команда досягла успіху.
Обігравши з однаковим рахунком 4:2 місцеві команди із сіл Сушківка та Бабанка Уманського р-ну, з третьої спроби «Арсенал» здобув перемогу. Кубок поїхав із Черкащини до Бородянки. На фото з прапором: Владислав Петрусенко, Олександр Герасименко, Олександр Дяченко, Андрій Данилюк, Андрій Котенко, Микола Старов, Богдан Сорокін-Орєхов, Віктор Марцьоха, Ігор Горицький, Андрій Мельник, Євген Беденко, Максим Горичевський, Юрій Микитенко, Олександр Марцун, Іван Грама, Віталій Зінкевич.
Відзначимо, що поїздки бородянських футболістів на Уманщину в квітучому травні уже стають традиційними. Вони стали можливими завдяки депутатам Бородянської райради – уродженцю села Сушківка Уманського р-ну, чудовій людині, лікарю-гінекологу, меценату БФК «Арсенал» Василю Бондарю та голові ГО БФК «Арсенал», голові районної організації «Народний Фронт» Олександру Ткачуку. Також поїздка стала можливою завдяки підтримці клініки «Мать и Дитя» та Ігоря Лазаренка, який допоміг з транспортом.
За перемогу у турнірі бородянська команда отримала особливу нагороду – поїздку на півфінал Ліги Європи «Дніпро» — «Наполі». Тож наші земляки на головному стадіоні країни підтримають українську команду у вирішальному матчі єврокубку.
Фото надане О.Ткачуком. 














Немає коментарів:

Дописати коментар