Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 12 травня 2015 р.

Меморіал Вдовенка виграла ФК «Бородянка»

Багатим на футбольні події виявився травень. Ось і в Дружні відбувся турнір пам’яті видатного районного аграрія Михайла Вдовенка, який був палким прихильником і шанувальником спорту. Уже традиційно на ці змагання збираються районні футболісти, і нині вони також віддали шану пам’яті Михайла Федоровича.
У цікавому турнірі, який відвідали ветерани районного футболу, друзі та родичі М.Ф.Вдовенка, перемогу святкувала команда ФК «Бородянка» - команда випередила гідних суперників з "Титану" та "Вікторії". Відрадно, що Меморіал Вдовенка уже став традиційним і зайняв своє гідне місце в футбольному календарі нашого краю.

Додаємо звіт про турнір, надісланий для нашого сайту:

«Не погасити пам’яті вогонь» – під таким гаслом провели ІІІ Турнір пам’яті Михайла Вдовенка

с. Дружня, 9 травня 2015 р
Відкрив турнір – голова Дружнянської сільської ради Федоренко Анатолій Миколайович (привітальне слово)
Особлива увага була приділена ветеранам дружнянської футбольної команди (також вручено іменні медалі та дипломи учасника турніру, див фото):
Овсієнко Петро                            Шевченко Анатолій
Маліновський Павло                   Волевач Микола
Ус Василь                                     Пасічний Володимир
Сліпенко Олександр
Нагородження ветеранів доручили внукові М.Ф.Вдовенка – Дмитришину Роману Анатолійовичу, продовжувачу справи дідуся (див. фото).
Особливі слова вдячності судді (див. фото) – Олександр Володимирович Романчук.
У цьому році визначальним було те, що на стадіон крім членів команд, прийшло багато молоді.
Від учасників прозвучало, що проведення таких заходів спонукає молодь до заняття спортом і зокрема футболом (необхідно зазначити, що такі заходи показують приклад на заняття спортом).
Переможець – ФК «Бородянка» – відзнаки вручив голова Дружнянської сільської ради Федоренко Анатолій Миколайович (див. фото).
Зі словами вдячності присутнім, учасникам команд, виступила дочка Михайла Федоровича Вдовенко – Наталія Михайлівна Вдовенко, доктор економічних наук, завідувач кафедри глобальної економіки Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Також були присутні дружина – Тамара Миколаївна та донька Олена Михайлівна
Відзначила, що керівництво стадіону – Турок Віктор Вікторович та генеральний спонсор – Науменко Дмитро Миколайович – ще більше зробили благоустрій стадіону, добавили сітки, зварили нові ворота, повністю закінчили роботи щодо огородження стадіону, висіяли траву, придбали нову сучасну техніку для догляду за стадіоном (трактори та газонокосарки).
























Немає коментарів:

Дописати коментар