Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 15 квітня 2014 р.

Валентин Зелінський - найкращий в області!

Знаний освітянин і футбольний діяч із Клавдієвого став переможцем обласного спеціалізованого конкурсу ««Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»

Нещодавно в Ірпені відбувся обласний спеціалізований конкурс ««Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». Після попередніх етапів до фіналу дісталися четверо, і найкращим в області за підсумками цього конкурсу став учитель фізкультури Клавдіївської ЗОШ Валентин Зелінський.

Наш освітянин, нагадаємо, 2011 року вже ставав найкращим в Україні, цього ж разу захват від його уроку знову висловлювали найкращі теоретики й практики педагогічної справи регіону. Річ у тім, що уроки Зелінського поєднують глибоке розуміння суті спорту (сам Валентин свого часу був гравцем, воротарем), а також використання сучасних науково-технічних засобів.

До речі, після перемоги на обласному конкурсі Валентин Зелінський отримав право представляти Київщину на всеукраїнському фіналі, що відбудеться в столиці наприкінці нинішнього року. А цього тижня наш освітянин поділиться своїми методами у Школі передового педагогічного досвіду в Іванкові.























Немає коментарів:

Дописати коментар