Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 23 квітня 2014 р.

Переможний політ клавдіївських «Олімпійських лелеченят» над Київською областю



11 квітня 2014 року команда 6 класу Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя фізкультури  Зелінського Валентина Валентиновича стала   переможцем районного етапу, в якому прийняли участь 16 команд шкіл  Бородянського району, Всеукраїнського спортивного Заходу «Олімпійське лелеченя», встановивши при цьому абсолютний переможний результат здобувши перше місце у всіх чотирьох конкурсних видах програми.
І вже 18 квітня, команда Клавдіївських  «Олімпійських лелеченят» представляла  Бородянський район на зональних змаганнях Київщини.
В цей сонячний день змагатися на бігових доріжках стадіонів Київської області вийшли 40 найкращих команд , які  попередньо як і Клавіївчани вже отримали перемоги на районних змаганнях.  Організаторами змагань, якими традиційно є представники Національного Олімпійський комітету в Київській області, команди завчасно були розподілені на 4 зони  по 10  в кожній .  Зональні змагання приймали  м.Б.Церква, Обухів, Бровари, Фастів. 
Клавдіївчани потрапили до фастівської зони де суперниками в них стали грізні команди з Боярки, Фастова, Бучі, Ірпеня, Фастівського району, Іванкова, Вижгорода, Славутича, Макарова.
Як і на  районному етапі у Фастові команди змагалися в чотирьох конкурсних видах програми .
1.     Презентація команди. Тема: «Ми – Олімпійська надія України»
2.     Вікторина на Олімпійську тематику
3.     Конкурс малюнку. Тема «Що  знаєш ти про Олімпійський рух та його учасників»
4.     Комбінована естафета з 12 етапів.   

Всі команди  підготувалися до змагань надзвичайно добре, через це боротьба між ними за 1-2 місце, яке давало право прийняти участь у фінальному етапі який відбудеться 25 квітня в м. Українка була безкомпромісною.
Переможець визначався за меншою сумою зайнятих місць в усіх чотирьох конкурсах.
За результатами  виступів Клавдіївські «Олімпійські лелеченята», достойно представили Бородянський район на обласних зональних змаганнях.   У презентації ,  вікторині та  конкурсі малюнків були другими а в комбінованій естафеті п’ятими , набравши в сумі 11 очок. Цей результат дав змогу Клавдіївським «Олімпійським лелеченятам», як і в минулому році  зайняли    «ПЕРШЕ» загальнокомандне місце в зональних змаганнях Київської області. Друге місце зайняла місцева команда з Фастова-12 очок,  третє команда з Фастівського району - 14 очок.

Таким чином, вдруге поспіль  Клавдіївські школярі увійшли до фіналу обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Олімпійські лелеченята», який відбудеться 25 квітня в м.Українка.

Немає коментарів:

Дописати коментар