Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

неділю, 6 квітня 2014 р.

Бородянська команда виграла зональний етап "Шкіряного м'яча"

Сьогодні, 6 квітня на стадіоні СФК "Борекс" відбувся зональний етап змагань на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед юнаків 2003 року народження. Бородянський район представляла команда під керівництвом досвідченого тренера Андрія Бондаря та перспективного Олега Сокола.

Суперниками наших земляків були команди з Бучі та Ірпеня. Нажаль, інші команди з Поліського, Вишгородського та Іванківського районів не взяли участі у змаганнях з невідомих причин. У підсумку бородянці посіли І місце в групі, перегравши команду Ірпеня з рахунком 2:0 та бучанців з рахунком 2:1 і виступатимуть у фіналі змагань, який відбудеться 13 квітня. Рахунок гри між командами Ірпеня та Бучі 4:1 на користь бучанців.

Склад команди Бородянського району: Бєлов Сергій, Пастернак Назарій, Маковій Олександр, Матвійчук Юрій, Томченко Андрій, Мошківський Данііл, Лещенко Михайло, Гетьман Ілля, Іваненко Олександр, Макаренко Владислав, Вовчанський Ростислав, Ігнатенко Вадим, Гаєвський Дмитро, Жук Іван, Школяренко Дмитро. Тренери: Бондар А.В. та Сокол О.Ф.




















Немає коментарів:

Дописати коментар