Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 14 квітня 2014 р.

Відбувся "золотий матч" першості з міні-футболу. ФК "Бородянка" - чемпіон! + Фото

Вчора у Здвижівці відбувся матч за визначення переможця зимової першості Бородянського району з міні-футболу 2014 року.

ФК "Бородянка" - "Силовик" (Бородянка) - 8:3 (5:0)
Голи: Шома (2, 33, 41), Д.Юрченко (8, 14), М.Юрченко (12), Романьков (17), Домбровський (55) - Мажуга (40), Микитенко (46), Герасименко (49).
ФК "Бородянка": О.Яценко, Д.Юрченко, М.Юрченко, Романьков, Домбровський, Легоцький, Шома, Єрко, Пісковець, Науменко, Грама.
"Силовик": Л.Яценко, Микитенко, Мариненко, Герасименко, Кирилов, Ващенко, Мажуга, Фареник, Хоменко, Ковальов.
Судді: В.Юрченко, В.Гаращенко, М.Горай.

Нагадаємо, що турнірні таблиці чемпіонату та першості можна подивитися тут.
Фоторепортаж із Бородянки та Здвижівки, де в неділю вирували футбольні пристрасті.

Переможці в індивідуальних номінаціях: 
Найкращий гравець Чемпіонату - Дмитро Юрченко (ФК "Бородянка")
Найкращий воротар Чемпіонату - Олександр Яценко (ФК "Бородянка")

Найкращий гравець Першості - Юрій Землярчук ("Союз")
Найкращий воротар Першості - Сергій Сивура ФК ("Хортиця") 



Із січня до початку квітня тривав «марафон» зимової першості Бородянщини з міні-футболу 2014 року. Цьогоріч 19 команд у двох лігах змагалися за медалі, і змагання вийшло настільки конкурентним і непередбачуваним, що за перемогу у вищій лізі двом головним претендентам довелося змагатися в додатковому, «золотому» матчі.
Він відбувся минулого тижня у Здвижівці. На поле вийшли дві команди із Бородянки – «Силовик» і ФК «Бородянка». У напруженій боротьбі з рахунком 8:5 перемогу здобули гравці ФК «Бородянка» (у них забивали тричі Олександр Шома, двічі Дмитро Юрченко й по одному разу Михайло Юрченко, Сергій Романьков і Тарас Домбровський). «Силовик», який дуже гідно пройшов цю дистанцію, все ж поступився у фінальному матчі (у його складі голами відзначилися Олексій Мажуга, Сергій Микитенко та Олександр Герасименко).
Тож у підсумку золоті медалі вищої ліги здобула ФК «Бородянка», срібні – «Силовик» (Бородянка), бронзові – «КАтаН-1» (Бабинці). У першій лізі переможцями стали гравці «Хортиці-2» (Немішаєве), срібні медалі здобули представники «Союзу» (Бородянка), третє місце – у ФК «Пилиповичі».
На церемонії нагородження переможців та призерів змагань вітали депутат облради Георгій Єрко, голова Бородянської районної федерації футболу, член виконкому Київської обласної федерації футболу Володимир Шома та інші ватажки фізкультурного руху району.
До слова, оргкомітет турніру визначив і переможців в індивідуальних номінаціях зимової першості. Так, найкращим гравцем чемпіонату став Дмитро Юрченко (ФК "Бородянка"), найкращим воротарем у вищій лізі – Олександр Яценко (ФК "Бородянка"). Найкращий гравець першості – Юрій Землярчук ("Союз"), найкращий воротар першої ліги – Сергій Сивура ФК ("Хортиця").
На цьому, звісно, змагання в нашому районі не завершуються, і футболісти не розстаються з м’ячем. Того ж дня у Здвижівці пройшли групові змагання турніру пам’яті Тараса Черненка. За їх підсумком до фінальної пульки турніру пройшли «КАтаН» (Бабинці), «Хортиця-1» (Немішаєве) та ФК «Клавдієве».































































Немає коментарів:

Дописати коментар