Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 31 березня 2014 р.

Меморіал Небесної сотні виграли юні макарівці

Минулої п'ятниці в смт Бородянка на стадіоні "Борекс" відбувся футбольний турнір пам'яті НЕБЕСНОЇ СОТНІ серед дітей 2003-2004 р-н.

Участь у ньому брали команди Бородянка 1 та 2, Макарів 1 та 2, Рубін (Пісківка) та ФК Буча. У безкомпромісній боротьбі за вихід у фінал сперечались Бородянка-1 та Рубін - основний час 0-0, серія пенальті 4-3. До фіналу вийшла команда Бородянка-1, де на неї уже чекала команда Макарів-1.

Фінал завершився мінімальною перемогою макарівської команди - 2-1. У матчі за 3 місце Рубін із Пісківки обіграв Бучу з рахунком 3-0.

Організатори турніру - Бородянська Народна Рада на чолі із отцем УПЦ Д.В.Кошкою та ФК Арсенал (Бородянка) з Олександром Ткачуком, запевнили, що даний турнір під час весняних канікул стане традиційним, а кубок - перехідним.

Без призів не залишився ніхто: команди отримали солодкі подарунки, переможці - красень-кубок, а присутні глядачі - гарний настрій. Команди на початку та в кінці заспівали Гімн України, переглянувши відео та фото. Кожного буде переповнювати гордість за підростаюче покоління.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!








 Дякуємо за фото, відео та репортаж Олександру Ткачуку.
Відео: 1, 2

Немає коментарів:

Дописати коментар