Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 4 березня 2014 р.

"Рубін" зіграв контрольний матч з "Динамо-2"

На запрошення ФК "Динамо" пісківський "Рубін" став спаринг-партнером для команди "Динамо-2", яка грає у першій національній лізі України. Матч відбувся сьогодні в манежі зі штучним полем бази ФК "Динамо" на Конча-Заспі. На матч "Динамо-2" проти команди із Бородянського району прибули відомі динамівці - були помічені О.Михайличенко, А.Баль, В.Веремеєв та багато інших відомих футбольних особистостей.

У складі "Динамо-2", очолюваного білоруським фахівцем Олександром Хацкевичем, вийшло чимало перспективних гравців, кандидатів та дійсних членів юнацьких та молодіжних збірних України та інших країн. Був серед футболістів у синій формі і досвідчений нігерійський форвард Еммануель Окодува, котрий нині підтримує форму в першоліговій команді киян.

У першому таймі, освоївшись на штучному газоні динамівського манежу, пісківці повели в рахунку. На 22 хвилині флангова атака, розпочата Бобошком, завершилася тим, що м'яч відскочив до Пахолюка, і Роман влучним сильним ударом з правої ноги пробив точно у дев'ятку - 0:1.

Проте господарям досить швидко вдалося зрівняти рахунок. Після сольного рейду Хльобаса м'яч відскочив до Гемеги, і той добив його у ворота. На перерву команди пішли за нічийного рахунку 1:1, обидва тренери вдалися до замін.

Невдовзі після поновлення гри був прекрасний момент у "Рубіна". Один із потенційних новачків пісківської команди прорвався з лівого флангу і перед самим карним майданчиком був збитий захисником "Динамо-2" Скиданом. Підсумок - жовта картка і штрафний удар. Пахолюк бив на виконання, однак м'яч влучив у поперечину.

На цей момент динамівці відреагували масованими атаками. Особливо близьким до успіху був Окодува, після прориву котрого м'яч зачепив штангу. А невдовзі швидка комбінація киян завершилася виходом на ударну позицію Акубардії, котрий сильним ударом з правої ноги вразив кут воріт "Рубіна". Крапку в матчі поставив усе той же Окодува - 3:1.

У цій зустрічі "Рубін" зіграв таким складом: Панчук (Химич, 70), Бобошко (Адамов, 46), Литовченко, новачок (Фурсенко, 46), Кабанюк (Панченко, 60), Головко, Пахолюк (Драгомирецький, 70), Швидкий (Портянкін, 46), новачок (Паливода, 46), новачок (Єньков, 80), Штонденко (Лідінфу, 46). Головний тренер: Олександр Єжаков.

Склад "Динамо-2": Волинець (Бонь, 46), Трубочкін, Скидан, Спічка, Акубардія, Цибульник, Морозенко, Гемега, Каверін (Окодува, 46), Шваб, Хльобас. Старший тренер: Олександр Хацкевич.






















































Немає коментарів:

Дописати коментар