Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 10 жовтня 2018 р.

Вітаємо з ювілеєм Віктора Юрченка!


Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає один із найвизначніших футболістів та тренерів Бородянщини - Віктор Юрченко.

З юних літ - на футбольному полі. Син відомого бабинецького футболіста Аркадія Юрченка грав за рідне селище, пробував сили у новоствореному пісківському "Рубіні", став справжнім лідером бородянського "Машинобудівника".

Природжений захисник, Віктор Юрченко забив найважливіші голи століття футболу Бородянщини. У фінальних матчах Кубка УРСР він забивав бердичівській "Зірці". Наша команда стала першою від всієї Київської області, які вдалося здобути кубок республіки...

Із "Системою-Борекс" Юрченко пройшов шлях із колективів фізкультури до Першої національної ліги. Хет-триком відзначався у матчі із ФК "Львів". Забивав у ворота "Динамо-3", які захищав юний Шовковський.

Там же почав тренерську роботу. Віктор Аркадійович має унікальний досвід - працював із заслуженими тренерами України Віктором Жиліним, Олександром Томахом, Юхимом Школьниковим, Володимиром Лозинським.

Сам В.А.Юрченко - чудовий вихователь спортивної молоді. Працюючи в Бородянській ДЮСШ, ФК "Бородянка", "Рубіні", або нині - у Пісківській ДЮСШ, він повністю віддається роботі, учить юних спортсменів бути, передовсім, людьми, особистостями, відповідальними та командними.

Саме такі його сини - Міша та Діма. Вони пройшли школу професіонального футболу, але після виступів за клуби Чернігівщини, Сумщини, Івано-Франківщини, Київщини повернулися додому. Зараз всі разом працюють в дитячо-юнацькому футболі нашого краю.

Бородянська районна федерація футболу та вся спортивна спільнота Бородянщини щиро вітають В.А.Юрченка з 55-річчям! Бажаємо щастя, здоров'я, розуміння та удачі в роботі та особистому житті!






Немає коментарів:

Дописати коментар