Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

суботу, 21 січня 2017 р.

Володимир Шома переобраний на пост голови БРФФ

Сьогодні в Бородянці відбулася чергова звітно-виборча конференція Бородянської районної федерації футболу. При належному кворумі було розглянуто звіт про діяльність БРФФ з січня 2013 року по січень 2017 року, заслухано звіт Ревізійної комісії про фінансово-господарську діяльність БРФФ за 2013-2016 роки, проведено вибори голови БРФФ, членів Виконкому, незалежних органів здійснення футбольного правосуддя.
У підсумку проголосовано за те, щоб роботу БРФФ і його голови за звітний період визнати задовільною. Одностайним рішенням присутніх делегатів В.О.Шому переобрано на пост голови БРФФ - також проголосовано за новий склад виконкому та за голів КДК, судівського та апеляційного комітетів.
Оновлено практично всі комітети, вперше в історії створено комітет з маркетингу та корпоративних зв'язків, який буде займатися пошуком спонсорів для БРФФ.
Найперше засідання оновленого Виконкому БРФФ заплановане на вівторок, 24 січня. Скоро на нашому сайті очікуйте повний склад Виконкому нового скликання, склад постійних комітетів та всю іншу цікаву інформацію, пов'язану з підсумками роботи звітно-виборчої конференції БРФФ.
На звітно-виборчій конференції БРФФ були присутні голова Бородянської районної ради Георгій Єрко та заступник голови Бородянської райдержадміністрації Валентин Корнієнко, а також ветерани футболу і представники команд.
Нагадаємо, Бородянська районна федерація футболу заснована 2008 року. Її незмінним головою є член виконкому Київської обласної федерації футболу, директор районної ДЮСШ відділу освіти, володар Кубка України з футболу Володимир Олександрович Шома, переобраний цього разу на третій термін. 

Немає коментарів:

Дописати коментар