Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 14 жовтня 2015 р.

Тріумф футболістів Уманщини в Бородянці

На день козацької Покрови на центральному стадіоні СФК "Борекс", що у Бородянці, пройшов незвичайний матч. З ініціативи відомого у нашому краї лікаря, уродженця Уманщини Василя Бондаря відбувся перший розіграш міжобласного суперкубкового матчу між володарями Кубку Уманського та Бородянського районів - ФК "Бородянка" та ФК "Базис" (Городецьке).
За задумом організаторів, розіграш перехідного міжобласного трофею має стати постійним, і рівно через рік володарі кубків Бородянщини та Уманщини мають зіграти між собою знову - вже на Черкащині.

А поки що перший розіграш нового трофею зібрав дві команди та численних гостей на бородянській арені. Судді Валентин Зелінський, Олександр Романьков і Олександр Романчук викликали на поле гравців двох команд - ФК "Бородянка" (синьо-червона форма) та "Базис" (синя). Перед присутніми виступили депутат Київської обласної ради Георгій Єрко, депутати Бородянської районної ради Василь Бондар та Олексій Черкашин. Вітав гостей з Уманщини і член виконкому Київської обласної федерації, голова районної федерації футболу Володимир Шома.

У напруженій боротьбі наші гості здобули перемогу, двічі вразивши ворота Ярослава Голубовського. У наших гол в активі Дмитра Юрченка - 1:2. По завершенні матчу почесні гості передали гравцям вітання від тих, завдяки кому стали можливими міжобласні футбольні контакти Бородянщини та Уманщини. Генеральний спонсор - клініка "Мать и дитя" (професор Наталія Олександрівна Данкович), "Агрошляхбуд" (керівник - Георгій Миколайович Єрко), за надання поля на головній арені спорткомплексу - концерн "Борекс" (президент - Віталій Олександрович Пилипенко). За медіа-підтримку - ТРК "Ятрань" (Умань) та сайт "Бородянський футбол".

Спеціальне жюрі визначило найкращих гравців у складі обох команд - бородянець Дмитро Юрченко та уманець Володимир Ройтенко отримали на пам'ять книгу про В.В.Лобановського та квитки на матч Ліги чемпіонів "Динамо" - "Челсі". Кожній команді спонсори забезпечили медалі та призовий грошовий фонд. А перехідний кубок команда "Базис" повезла на Уманщину - уже наступного року його розіграють кубкові звитяжці двох дружніх районів.

Свого часу ми повідомляли про ініціативу лікаря та районного депутата Василя Бондаря щодо участі команд Бородянщини в Кубку пам'яті Андрія Семенюка - багаторічного Сушківського сільського голови, який розігрується на Уманщині. Приємно, що футбольні контакти між нашими районами розвиваються й утворюють нові самобутні змагання.















































































Немає коментарів:

Дописати коментар