Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

суботу, 17 жовтня 2015 р.

"Рубін" фінішує третім у чемпіонаті Київщини

Сьогодні пройшли матчі завершального туру чемпіонату Київщини 2015 року серед команд вищої ліги. Пісківський "Рубін" завдяки голам Михайла Юрченка та Олега Хищенка переграв ЮЗКО (юнацьку збірну Київської області), у той час, як його основний конкурент - "Сокіл" з Михайлівки-Рубежівки - в Ставищі втратив очки в матчі з "Хілдом-Любомиром" (1:1).
Хоча в чемпіонаті області ще не поставлена крапка, і є ще нюанси, здатні внести певні зміни, однак наразі наша команда фінішувала на третьому місці. Нагадаємо, востаннє команда з нашого району завойовувала бронзові медалі ще 1993 року (це був бородянський "Гарт"). У 90-х роках наш район зосереджувався на професіональному футболі ("Система-Борекс" пройшла третю, другу та першу лігу), але вже у наступному десятилітті обласний футбол знову став нашим основним рубежем.
Відзначимо, що за команду "Сокіл" виступає вихованець бородянського футболу, захисник Анатолій Фурсенко, а чемпіон області 2015 року - "Чайка" - наприкінці сезону дозаявила іще одного нашого футболіста - воротаря Микиту Осташевського.

Немає коментарів:

Дописати коментар