Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 25 березня 2015 р.

Свято справжнього боксу

Чудове спортивне свято відбулося минулої суботи у спортзалі Бородянської школи № 1 – відкритий чемпіонат району з боксу серед дітей та молоді. Все тут було по-справжньому: і учасники змагань у відповідній амуніції, і боксерський ринг, і солідний рефері в білій сорочці з чорними «метеликом», і гонг, по якому вдаряв президент ГО клубу боксу «Боєць» В.М.Степков, ознаменовуючи початок раунду.
У цій першості, яка тривала 21-22 березня, взяли участь 86 боксерів з Бородянського району, Ірпеня, Малина, Білогородки, Вишгорода та Києва. Як оголосили організатори, основною метою турніру була пропаганда здорового способу життя і спорту, який має нести мир усім народам.
Юні боксери Бородянщини довели, що вони є елітою дитячого спорту України, впевнено отримавши перемогу в командному заліку.
Друге місце посіла сильна команда Ірпеня, яка виявила велику конкуренцію бородянцям, і третіми стали боксери Малинського району, котрі були досить сильними, але поступилися ірпінцям за технічними параметрами.
Кращим серед школярів став Назар Дубовенко, обігравши в фіналі дуже сильного боксера з Києва Євгенія Шоха, перше місце у своїй ваговій категорії серед школярів посів Віталій Атаманчук.
Серед молоді кубок найсильнішого боксера турніру розігравався в фінальному бою між Женею Галакою та Іллею Харченком. Кращим су дійство визнало Іллю Харченка.
Нагороди переможцям вручали заступник голови Бородянської селищної ради О.В.Сахарук та депутат обласної ради Г.М.Єрко. Свято боксу видалося на славу, жаль, що його проігнорували пісківські боксери, які, не з’явились на турнір, незважаючи на запрошення.
А ще керівництво ГО клубу боксу «Боєць» щиро дякувало тим ентузіастам, завдяки яким відбувся цей турнір: і столичному рефері, і білогородцям, котрі надали в оренду ринг, і головним спонсорам – В.С.Кубицькому, Б.М.Батову, О.Б.Марченку, а також усім добрим людям, які внесли посильну лепту для втілення заповітних мрій підростаючого покоління.












Немає коментарів:

Дописати коментар