Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 23 березня 2015 р.

Бородянці - призери чемпіонату України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи

Щоб там не говорили, а новий рік починається з весни. Прокидається природа, повертаються птахи, все оживає і зацвітає. Перший весняний вітер наповнює все навколо енергією і життям. З'являються свіжі сили для нових звершень. І дуже класно, коли цей час починається з якихось вагомих досягнень.
Особливо приємно говорити про те, що у декількох хлопців за плечима вже Чемпіонат України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи у м. Мукачеве. При чому не якихось там хлопців, а наших, рідних, з Бородянського району. Наші спортсмени не просто показали достойний рівень підготовки, а повернулися звідти призерами
Наш тренер МСМК Володимир Беттяр став 2 у ваговій категорії до 93 кг, піднявши вагу 295 кілограмів і показав високій рівень підготовки.
Переможцем та рекордсменом став Шендерчук Богдан у класичному жимі серед юніорів у ваговій категорії до 93 кг з результатом 193 кілограми та та виконав норматив Майстра Спорту України.
Переможцем серед чоловіків став Чепорнюк Василь у класичному жимі у ваговій категорії до 105 кг з результатом 210 кілограмів.
Також непогано виступив Мартиненко Ярослав. Він став 2 у ваговій категорії до 105 кг з результатом 260 кілограмів і виконав норматив Майстра Спорту України.
Вітаємо наших переможців. Хай це буде стимулом для подальших досягнень, а для всіх інших - наочним прикладом і мотивацією!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар