Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 8 жовтня 2014 р.

Подарунок для клавдіївських школярів



Вже кілька років у учнів Клавдіївської школи була мрія – спортивний майданчик, для гри у пляжний волейбол.
Дізнавшись про це, група активістів на чолі з депутатом місцевої селищної ради О.М.Тищенком вирішила посприяти школярам у здійсненні їх мрії та звернулася за допомогою до колишнього учня Клавдіївської школи, а тепер депутата Київської обласної ради Георгія Миколайовича Єрка.
На радість клавдіївських школярів, а також і багатьох жителів селища, які ведуть здоровий спосіб життя, Георгій Миколайович не відмовив клавдіївчанам у їх проханні та допоміг у здійсненні мрії.
Як виявилося, будівництво спортивного майданчику для пляжного волейболу – не така вже й проста справа, як здавалося на перший погляд.
Відповідно до вимог будівництва необхідно було викопати котлован глибиною 30 см. по всьому периметру майданчика та вивезти близько 70 кубів ґрунту і, що найголовніше засипати котлован, такою ж кількістю кубічних метрів річкового піску.
Після виконання земляних робіт та встановлення волейбольних стійок школярі з нетерпінням чекали, коли між стійками закріпили волейбольну сітку.
Голосно пролунав свисток арбітра, після подачі м’яч високо злетів над волейбольною сіткою в голубе небо, і ось він, вирішальний момент – в Клавдіївській школі розпочав «спортивне життя» майданчик для пляжного волейболу.
 Під час гри радості дітей не було меж, а найщасливішими були молодші школярі , яким за радість було навіть просто побігати босоніж по м’якому золотистому річковому піску.
 Як в калейдоскопі змінювали команди одна одну того дня на спортивному майданчику, а першими переможцями чемпіонату Клавдіївської школи з пляжного волейболу стали дівчата 8-А класу.
Хочеться зазначити, що це вже не перша добра благодійна справа Георгія Миколайовича Єрка в нашому селищі.
Майже на кожні визначні події чи свята, незважаючи на свою зайнятість, Георгій Миколайович приїжджає в наше селище не з «пустими руками», а з подарунками. А найбільше чекають його юні футболісти на традиційному спортивному святі – «Підведення підсумків футбольного сезону», на якому Георгій Миколайович подарував дітям спортивний інвентар.
До речі у вісімдесятих, в роки своєї молодості, Георгій Єрко і сам активно займався спортом, був нападаючим клавдіївської футбольної команди і автором єдиного переможного голу клавдіївчан в фіналі кубку Бородянського району з футболу.
За його допомоги багато років служитиме тепер спортивний майданчик для пляжного волейболу клавдіївчанам, даруючи їм позитивні емоції та міцне здоров’я.
Від імені жителів нашого селища хочеться щиро подякувати Георгію Миколайовичу Єрку за допомогу, за добре серце і душу .
 Нехай Бог додасть йому сил і здоров’я для здійснення ще не однієї доброї справи на благо нашого селища та всіх жителів Бородянського району .
На фото вгорі статті: 
Г.Єрко нагороджує юних футболістів на спортивному святі в Клавдіївській школі.
На фото внизу статті: 
перші переможці Клавдіївської школи з пляжного волейболу - команда дівчат 8-А класу

Немає коментарів:

Дописати коментар