Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 15 жовтня 2014 р.

Козацькі Забави виграла команда "Хортиця"

    Як розповів нашому сайту Валентин Савчин, з 6 по 14 жовтня на базі Немішаївського агротехнічного коледжу ВП НУБіП України проходив традиційний щорічний турнір з міні-футболу «Козацькі Забави 2014», присвячений Козацькому святу Покрови Пресвятої Богородиці.
     Цьогоріч на змаганні зібралося 7 команд-учасниць: шість із них представляли відділення коледжу – агробізнесу, ветеринарної медицини, електрифікації і автоматизації с/г, ТО ремонту машин та обладнання, ТВППТ, а також рибогосподарського факультету НУБіП, сьомою стала "Хортиця" (Немішаєве).
    Привітали учасників турніру почесні гості, організатори: директор коледжу Анатолій Анатолійович Подгаєцький, заступник директора коледжу з виховної та спортивно-масової роботи Сергій Олександрович Чалієнко, отаман Немішаївського куреня МГО «Козацтво Запорозьке» Валентин Романович Савчин. Організатори вдячні за суддівство Валентину Валерійовичу Костенку та Олексію Івановичу Ісаєнку.
     У підсумку змагання визначили трійку призерів:
- 1 місце – "Хортиця" (Немішаєве);
- 2 місце – команда відділення "Електрифікації і автоматизації с/г";
- 3 місце – команда відділення "ТО ремонту машин та обладнання".
     Були визначені й найкращі гравці турніру у двох амплуа:
- воротар: Андрій Покальчук;
- нападник: Олексій Грищенко.
    Кубки, медалі, грамоти від МГО «Козацтво Запорозьке» за Козацьке прагнення до перемоги отримали усі учасники та організатори турніру.
    Особиста подяка від Козаків за сприяння в організації та проведенні турніру – керівнику фізичного виховання коледжу Валентину Олександровичу Філончуку, а також викладачам фізичного виховання Тетяні Григорівні Атаманчук, Валентину Валерійовичу Костенку, Олексію Івановичу Ісаєнку.
    «Слава Богу, що ми Козаки!», – таким девізом керуються Немішаївські Козаки, які разом із своїми однодумцями із Немішаївського агротехнічного коледжу уже традиційно проводять турнір «Козацькі Забави», присвячуючи його Козацькому святу Покрови Пресвятої Богородиці.
    Фото – Борис Африканов.
 




















Немає коментарів:

Дописати коментар