Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 21 жовтня 2014 р.

У Бородянці відбувся Меморіал Валерія Патоки

19 жовтня на спорткомплексі "Борекс" відбувся вже традиційний VIII Меморіальний турнір пам'яті видатного футбольного діяча В.О.Патоки, в якому взяли участь 7 шкільних команд 2003-2004 років народження: Бородянська СЗОШ №2, Бабинецька ЗОШ, Микулицька ЗОШ, Пісківське НВО, Новозаліська ЗОШ, Бородянська ЗОШ І-ІІ ступенів та Здвижівська ЗОШ. 
З вітальним словом до юних футболістів звернулися голова Бородянської районної федерації футболу В.О.Шома, депутат Київської обласної ради Г.М.Єрко, заступник голови Бородянської райдержадміністрації Л.Є.Болясов, сини Валерія Олександровича, Юрій та Андрій, дружина Валентина Дмитрівна. Були присутні головний спеціаліст відділу з питань спорту Бородянської РДА І.П.Хорощак, а також ветерани футболу І.П.Іваненко, А.П.Демченко, О.І.Романьков.  
За форматом змагань команди були розподілені на 2 підгрупи. У підсумку до фіналу вийшли команди Бородянської СЗОШ №2 (тренер В.П.Янчук) та Пісківського НВО (тренер А.І.Головін), де перемогу здобули бородянські хлопчаки з рахунком 3:0. За 3-4 місце змагалися юнаки Микулицької ЗОШ (тренер М.А.Васін) та Бабинецької ЗОШ (тренер П.Д.Костецький). З рахунком 3:0 перемогли юні футболісти з Бабинців. Команда-переможець отримала з рук синів В.О.Патоки кубок. Від депутата Ярослава Москаленка були вручені солодкі призи усім дітям, а переможець турніру, команда Бородянської СЗОШ №2, та Бородянська ДЮСШ в особі директора В.О.Шоми отримали футбольні м'ячі. 








































Немає коментарів:

Дописати коментар