Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 7 червня 2013 р.

Стартував всеукраїнський юнацький турнір на призи президента ФК "Рубін" Ігоря Луцкова












Сьогодні на пісківському спорткомплексі стартував всеукраїнський юнацький турнір на призи президента ФК "Рубін" Ігоря Луцкова. На старт вийшло шість команд із різних куточків нашої держави, а відкривала представницькі змагання урочиста церемонія відкриття.
До присутніх звернулися почесний президент ФК "Рубін" Леонід Лавриненко, котрий передав усім вітання із Канади від мецената Ігоря Луцкова - президента пісківського клубу й засновника цього турніру, голова громадської організації "Пісківка - спортивний центр" Сергій Півень, заступник голови Київської обласної федерації футболу Валерій Валерко, заслужений тренер України Олександр Єжаков (його вихованці грають у провідних клубах країни та в збірних), головний тренер дорослої команди "Рубіна", володар Кубка УРСР серед КФК Віктор Юрченко.
Із піснею виступила зодягнена в народне вбрання юна місцева співачка Діана Александровська, а після того, як прозвучав Гімн України, турнір було урочисто відкрито.
Програма першого ігрового дня вмістила в себе три матчі. Юні бородянці вели в рахунку в матчі з бучанською командою завдяки голу Дмитра Гутніченка, однак підопічні Кириленка та Юрченка все-таки не втримали перевагу, і суперники зуміли зрівняти рахунок. Затим на поле вийшли пісківські та малинські футболісти. У цікавій, яскравій грі вистачало небезпечних моментів, однак виграли господарі турніру. Обидва голи "Рубіну" забив Олег Лига, у котрого було ще багато шансів пробити воротаря із сусіднього району. А на завершення команда із Волочиська Хмельницької області з рахунком 2:0 здолала суперників із Івано-Франківщини (Городенка).
Після першого туру турнірна таблиця набула такого вигляду:
1-2. "Рубін" (Пісківка) >>> 1: +1=0-0; 2:0; 3 очки.
1-2. "Освіта" (Волочиськ) >>> 1: +1=0-0; 2:0; 3 очки.
3-4. ДЮСШ "Освіта" (Бородянка) >>> 1: +0=1-0; 1:1; 1 очко.
3-4. ДЮСШ Буча >>> 1: +0=1-0; 1:1; 1 очко.
5-6. ДЮСШ Малин >>> 1: +0=0-1; 0:2; 0 очок.
5-6. ДЮСШ Городенка >>> 1: +0=0-1; 0:2; 0 очок.
Завтра, 8 червня між собою зіграють:
"Рубін" - Буча; Малин - Волочиськ; Бородянка - Городенка.
Нижче - фоторепортаж першого ігрового дня від нашого сайту. Для збільшення фотографії натискайте на неї.

Немає коментарів:

Дописати коментар