Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

неділю, 23 червня 2013 р.

"Бровари" врятувалися від поразки у Пісківці

У черговому, 13-му турі вищої ліги чемпіонату Київської області пісківський "Рубін" на своєму спорткомплексі приймав сусідів по турнірній таблиці - ФК "Бровари". Команда-новачок вищої ліги укомплектована низкою відомих у недавньому минулому професіональних футболістів, тому протистояння очікувалося цікавим і безкомпромісним. На жаль, гості запізнилися, тому матч розпочався із півгодинним запізненням. Господарі та вболівальники чекали їх на стадіоні при досить спекотній погоді.
Уже в дебюті матчу Гагуха завершив свій фланговий прохід передачею наліво на Луцкова, Володимир виконав майстерну навісну передачу, котру ударом головою замкнув Муха - 1:0. Підопічні Віктора Юрченка володіли ігровою та територіальною перевагою й по ходу матчу неодноразово могли подвоїти рахунок. Тричі господарі виходили один на один із воротарем гостей (інколи навіть і троє на одного), однак переграти Ігора Євтушенка ніяк не вдавалося - голкіпер "Броварів" не панікував, правильно обирав позицію, тому з честю витримував численні атаки пісківців.
Суттєво позначилося на подальшій боротьбі вилучення оборонця господарів Фурсенка, котрий, рятуючи положення, вимушений був збивати суперника, котрий міг вирватися далі на оперативний простір. Гравець "Рубіна" покинув поле на 59-й хвилині (за друге попередження - перше він отримав, сфоливши на Панфілові, котрий отримав травму), і пісківській команді надалі довелося грати у меншості. У гостей після цього почали з'являтися свої небезпечні моменти, особливо пожвавив гру вихід Д.Воробея. Одного разу броварчани навіть поцілили в поперечину, хоча пісківці й володіли ігровою ініціативою. Муха, Луцков, Головко раз пораз опинялися на ударних позиціях, одного разу навіть оборонець М.Юрченко вискочив на воротаря, однак замість удару прострілив, що врятувало гостей. Але, повторимося, закріпити свою перевагу "рубінівцям" не вдалося.
А от гості, уже також граючи в меншості (їхній капітан Мирона був вилучений за фол останньої надії), зуміли-таки зрівняти рахунок. Подачу Литовченка замкнув Воробей - 1:1. Пісківці помчали повертати втрачену перевагу. Навіть Антоненко, котрий ще не до кінця вилікував травму, кинувся в бій, вийшовши на заміну. Однак часу, щоб повернути собі перемогу, нашим не вистачило. Не допомогло їм навіть друге вилучення у гостей. У підсумку - бойова нічия з броварчанами, після якої "Рубін" продовжує йти сьомим з 19 очками.
Протокол.
"Рубін" - "Бровари" - 1:1
Голи:
Муха (8) - Воробей (85).
Стадіон "Рубін". 200 глядачів. 30 градусів. Оцінка поля - 5.
Пісківка: Втюрін, Навальний, Фурсенко, Муха, Гагуха, Яцик (Антоненко, 86), М.Юрченко, В.Луцков, Домбровський (Сухомлин, 74), Головко, Козаков. Запасні: Осташевський, Володін, Єньков, Вас.Червонюк, О.Чморик.
Бровари: Євтушенко, Дібров, Янчук, Глушок, Герасименко, Мирона, Дорофєєв, Панфілов (Воробей, 46), Кушка, Лук'янець (Якимлюк, 63), Чернишов (Литовченко, 74). Запасні: Іщенко, Ситюк, Матвієнко. Тренер: Микола Логвин. Президент: Сергій Шапран.
Вилучення: Фурсенко (59, друге попередження) - Мирона (83, фол останньої надії), Воробей (90+2, друге попередження).
Арбітр: Денис Шурман (Вишневе). Асистенти: Олександр Мартищенко (Ірпінь), Артем Молчанов (Київська обл.).
Інспектор КОФФ: Олександр Кревський (Вишгород).
Нижче - фоторепортаж з матчу.

Немає коментарів:

Дописати коментар