Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 11 червня 2013 р.

Матч ФК "Титан" - ФК "Качали": детальний фоторепортаж


9 червня 2013 року в Бородянці (Київська обл.) відбулась чергова гра чемпіонату Бородянського району з футболу. В четвертому турі зустрічались невдахи цьогорічної першості ФК «Титан» (Бородянка) та ФК «Качали» (Бородянський р-н), що за перші матчі не набрали жодного залікового балу. Але у Титана перші дві гри були з чемпіоном і віце-чемпіоном минулорічної першості, та взагалі лідерів Бородянського району – ФК «Бородянка» та ФК «Рубін» (Пісківка).
Погода була якнайкраща для футболу. В 18:00 було +23 та легенький вітерець настроювали на чудовий матч. З першим дотиком м’яча гравці ФК «Титан» почали нав’язувати свою гру і вже на другій хвилині матчу з подачі Максима Кирилова чудовий м’яч забиває Андрій Напісочний. Цей гол він присвятив своєму брату Євгену (на фото ліворуч), який святкував день народження і теж грав в цьому матчі. Після забитого голу команда з районного центру не зупинялась, але м’яч ніяк не хотів залітати в ворота. Після сильних ударів Кирилова м’яч влучав в поперечину, штангу та в голкіпера. Все йшло до другого голу, але в першій атаці на 12 хвилині матчу ФК «Качали» заробили штрафний удар. Після високого навісу м’яч влучає в поперечину, серія рикошетів і м’яч заштовхують в ворота. 1:1.
Але цей гол не зламав бородянців і відразу ж після розіграшу м’яча з центру поля команда понеслась на ворота «Качал» і Андрій Напісочний (на фото праворуч) робить дубль у цьому матчі.
До кінця тайму було багато позиційної боротьби, іноді навіть занадто жорсткої, але суддя (який доречі проводив перший матч в статусі головного) не міг завжди реагувати. Так вже на 25 хвилині відбулась вимушена заміна – молодому і талановитому гравцю Максиму Маковському суперник шипами розсік ногу в районі коліна і тому знадобилась невідкладна швидка допомога (наклали 3 шви).
Перший тайм так і закінчився з мінімальною перевагою ФК «Титан». В перерві було зроблено декілька тактичних перестанов в лавах бородянців і другий тайм почався з більш швидкого і тотального футболу, але знову ж таки м’яч так і не хотів залітати в ворота. І лише на 68 хвилині Максим Кирилов (на фото ліворуч) нарешті забиває роблячи рахунок 3:1, після чого команда змогла спокійно грати і награвати цікаві комбінації.
В обох командах почались зміни гравців ( в аматорському футболі дозволено 7 замін), і тренери команд давали можливість пограти всім гравцям заявленим на цей матч.
Так на 78 хвилині ще один молодий нападник Олександр Боярчук (на фото праворуч), який щойно вийшов на заміну забиває гол. Він скористався помилкою воротаря суперника який після удару капітана «Титану» Андрія Ткачука випустив м’яч з рук.
Матч так і закінчився атаками ФК «Титан» з рахунком 4:1, який здобуває першу перемогу в цьому сезоні. Після гри було поздоровлення іменинника та загальнокомандне святкування, але вже з прицілом на наступний матч…
Фото та звіт з матчу: ФК "Титан".
Якщо ви хочете надіслати нам фоторепортаж із матчу вашої команди, шліть його сюди (обов'язково дайте підпис і вашу адресу електронної пошти або соцмережі).

Немає коментарів:

Дописати коментар