Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

неділю, 8 грудня 2019 р.

Велика подяка ентузіастам районного спорту


Під час урочистої церемонії підведення підсумків спортивного сезону 2019 року було нагороджено ентузіастів, чиїми зусиллями розвивається та вдосконалюється районний спорт, а також відбувається плавний перехід до Об'єднаного чемпіонату Бородянщини та Макарівщини.

Голова Бородянської районної ради Георгій Миколайович Єрко та заступник голови Бородянської райдержадміністрації Валентин Миколайович Корнієнко вручили подяки від райдержадміністрації та районної ради за підтримку у розвитку футболу в Бородянському районі Дмитру Науменку, Валерію Науменку, Олександру Кропивницькому, Віктору Турку, Віктору Чморику.


Перший заступник президента Київської обласної федерації футболу Олександр Петрович Нігруца та технічний директор КОФФ Валерій Петрович Валерко вручили відзнаки низці ентузіастів, а також мерам Бородянки та Макарова - Олександру Сахаруку та Вадиму Токару.

Щедрі подарунки районним спортсменам вручила депутат Київської обласної ради Галина Георгіївна Єрко, яка також передала індивідуальний подарунок знаменитому районному дитячому тренеру з футболу Андрію Бондарю від засновника футбольного турніру Бородянщини-Уманщини, лікаря клініки "Мати та дитя" Василя Івановича Бондаря.

Голова Бородянської районної федерації футболу, член виконкому Київської обласної федерації футболу Володимир Шома за вагому підтримку розвитку футболу в Бородянському районі нагородив ентузіастів і друзів спорту: Павленка Миколу Івановича, Бовсуновського Миколу Івановича, Чебишева Ігоря Сергійовича, Пісковця Віталія, Кравчука Андрія, Євсеєнка Максима.

                            Текст: комітет зі зв'язків із громадськістю БРФФ
                             Фото: Султаніє ГОРАЙ

Немає коментарів:

Дописати коментар