Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 23 грудня 2019 р.

"Легіон" - переможець Меморіалу Гончаренків 2019 року!

Уже в 12-й раз останнім турніром року на Бородянщині є Меморіал Гончаренків. Заснований як данина пам'яті футболіста-професіонала Сергія Гончаренка, який провів 350 матчів на всеукраїнському рівні, але загинув у автокатастрофі, він отримав своє нинішнє ім'я на честь його батька Григорія Гончаренка та сина - Сергія Гончаренка-молодшого, які загинули через два роки після нього.

Видатні люди, футбольна слава Бородянського району, вони заслужили повагу та добру згадку. Г.П.Гончаренко - засновник районної ДЮСШ, через його руки пройшли сотні юних футболістів, серед яких - і ті, хто досягнув особливих висот. Як Олег Зборовський - чемпіон Європи з пляжного футболу, який також узяв участь у турнірі імені свого першого тренера. Також підтримали форму поруч із районними аматорами гравці професіональних клубів родом із Бородянщини - нападники Олег Лига ("Ворскла" з Полтави) та Владислав Горбаченко (ФК "Калуш").

Цьогорічний фінальний турнір, куди ввійшли чотири найкращих команди з десяти учасників, відбувся в яскравій, результативній боротьбі. У півфіналах "Легіон" із Бородянки обіграв "Рубін" (Пісківка) з рахунком 5:4, а "Зоря" із Загальців - "Bordo", 2:1. Тож у матчі за третє місце, де зійшлися авторитетні й титуловані суперники, бородянська команда "Bordo" здолала "Рубін" - 3:1.

У фінальній зустрічі в яскравій, напруженій боротьбі дебютант турніру - "Легіон" - переграв загалецьку "Зорю" з рахунком 3:2. Вперше в історії ця бородянська команда виграла Меморіал футбольної династії Гончаренків!

Гучними оплесками присутні зустріли виступ родини Гончаренків - вдови Григорія Потаповича Тетяни Пилипівни та сина Ігоря Григоровича. А голова районної федерації футболу, член виконкому КОФФ Володимир Шома передав берегині роду пам'ятну відзнаку від Київської обласної федерації футболу. В церемонії нагородження взяли участь друзі та соратники Гончаренків, легенди районного футболу Леонід Лавриненко, Віталій Мариненко, Віктор Юрченко, Володимир Сошко.

Це був останній турнір року на Бородянщині. Але вже в січні відбудеться Меморіал мс, зту В.С.Жиліна - федерація запрошує команди до участі в турнірі на честь почесного громадянина Бородянки.


































































Немає коментарів:

Дописати коментар