Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 25 квітня 2016 р.

26 квітня у Бородянці - унікальний матч до 30-річчя катастрофи на ЧАЕС

26 квітня 2016 р. о 13:00 на Спеціалізованому футбольному комплексі "Борекс" відбудеться унікальна зустріч - через тридцять років учасники півфіналу Кубка Київщини 1986 року проведуть незіграний тоді матч.
Матч, на заваді якому стала Чорнобильська катастрофа...
Ми запрошуємо всіх любителів футболу та жителів нашого краю на ветеранський футбольний матч між командами "Машинобудівник" (Бородянка) та "Будівельник" (Прип'ять).
Нагадаємо історію:
Пам’ятного для всього світу з огляду на Чорнобильську трагедію року дві популярні команди переможно простували до кубкової вершини, долаючи одного суперника за іншим.
Бородянці вибили з турніру богуславців, рокитнянців і представників Макарівського району. А прип’ятці — яготинців, чорнобильців і обухівців. У півфіналі вони мали зустрітися в Прип’яті, аби розіграти путівку на вирішальний етап. Однак планам не судилося збутися…
Активісти ветеранських організацій «Машинобудівника» та «Будівельника» спробують повернутися в молодість і таки зіграти півфінал 1986 року. Нехай символічну, нехай як пам’ять про часи та людей, котрі були молодими та світлими тридцять років тому. Зустріч ветеранів Бородянки та Прип’яті пройде під егідою Київської обласної федерації футболу, а всі затрати на її проведення візьме на себе відомий вітчизняний меценат Віталій Пилипенко. Дійство буде приурочене до 30-річчя Чорнобильської трагедії.

"Машинобудівник" (Бородянка)

Немає коментарів:

Дописати коментар