Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

четвер, 4 червня 2015 р.

День захисту дітей в Клавдієвому

В перший день літа в Україні, як і у всьому світі відзначається день захисту дітей.
Не оминуло це свято і селище Клавдієве. 1 червня на шкільному майданчику було проведено футбольний турнір між трьома командами дитячо-юнацької спортивної школи, юнаків 2006-2007 років народження (учні 2-3 класів) з Бородянки, Немішаєвого та Клавдієвого, які вже наступного року в складі однієї команди будуть захищати честь Бородянського району в обласних змаганнях.
Цього сонячного літнього дня у всіх учасників змагань а це близько 50 дітей , а також їхніх батьків які прийшли підтримати гравців був прекрасний і піднесений настрій. Урочисто відбулося і відкриття турніру . Перед дітлахами з привітанням виступив славетний футболіст і тренер Бородянського краю Анатолій Петрович Демченко, переможець Всеукраїнського конкурсу на кращий урок фізичної культури-2014 р. Валентин Валентинович Зелінський, заступник голови районної партії «Батьківщина» Володимир Васильович Вінничук.
Сподобалося юним футболістам і те, що перед матчем кожного із них ведучий оголошував у мікрофон особисто, і під аплодисменти глядачів запрошував на футбольний майданчик. Крім футбольних матчів було проведено кілька футбольних конкурсів. В одному з яких тренер Немішаївської команди Олександр Васильович Кириленко дав майстер-клас із жонглювання м’ячем, а потім запропонував позмагатися в цьому виді змагань кращим гравцям команд. Діти із захопленням підтримали цю ініціативу, а переможцем конкурсу (із результатом 21 набивання м’яча) став гравець Клавдіївської команди Артем Лідінфу.
Незважаючи на юний вік гравців, всі матчі проходили в запеклій боротьбі. Шальки футбольних терез упродовж матчу не одноразово схилялися в різні сторони, а два матчі з трьох взагалі закінчилися нічийним результатом і переможця прийшлося визначати тільки в пробитті післяматчевих пенальті. У підсумку перше місце зайняла Бородянська команда, друге у Немішаївців, третє місце в Клавдіївської команди.
Але як би не розподілилися місця на турнірі, переможених цього літнього святкового дня в Клавдієвому не було. Всі юні футболісти отримали грамоти та призи, а від спонсорів змагань членів Клавдіївської партії «Батьківщина» морозиво та солодку воду.
Нехай і надалі небо над нашими дітьми буде безхмарним.






Немає коментарів:

Дописати коментар