Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

четвер, 4 червня 2015 р.

У Качалах тепер є справжнє футбольне поле

Нещодавно у селі Качали відбулася урочиста й довгоочікувана подія - 31 травня тут урочисто відкривали футбольне поле, зведене відомим фахівцем Леонідом Лавриненком на кошти знаного в нашому краї мецената - канадського бізнесмена українського походження Ігоря Луцкова.

З нагоди важливої для села й усього району події у Качалах зібралися голова БРФФ В.О. Шома, голова ГО "Пісківка-спортивний центр" В.Л. Хомутовський, радник голови РДА П.О. Саханда, будівничий качалівського поля, відомий фахівець футбольних газонів Л.В. Лавриненко.

Гостей радо вітали місцеві футболісти на чолі з керівником ФК "Качали" Сергієм Тремасовим. Футбольного поля тут чекали довго, тож тепер сподіваються знову бачити у своєму селі найкращі команди району, а то й області, а ще - мріють про відродження своєї власної команди, яка на певний час призупинила виступи в чемпіонаті району.

З нагоди свята відбувся матч качалівських футболістів - ветерани та молодь зіграли внічию 3:3, порадувавши численних вболівальників аж шістьма голами. За словами качалівців, давно в їхньому селі не було такого футбольного свята. 

У день футбольного свята нагороджені подяками від БРФФ та ФК "Качали" І.М. Луцков, Л.В. Лавриненко, В.С. Кубицький, В.О. Шома, грамоти від ФК "Качали" адресовані Глєбов Валентин Федорович, Яворський Валерій, Колісецький Микола, Тремасов Сергій, Савченко Олександр Валентинович, Горбаченко Андрій Іванович, Малько Андрій Петрович, Костів Петро, Костів Василь.

Велику подяку ФК "Качали" та всі місцеві футболісти висловлюють меценату Ігорю Миколайовичу Луцкову, завдяки допомозі котрого вдалося здійснити давню мрію качалівців. Дуже вдячні вони Леоніду Васильовичу Лавриненку, котрий приділив увагу місцевому полю й зробив його за тими ж високими стандартами, за якими робив. Також велику допомогу в будівництві надали й ТОВ СП "АГРОПРОММАШ".

Відкриття такого спортивного об'єкту - це футбол на багато років, і побажаємо качалівським футболістам, щоб почастіше вони ступали на новенький газон, і щоб на цьому полі було ще багато голів!




























Немає коментарів:

Дописати коментар