Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

четвер, 2 січня 2014 р.

Рік 2013-й у фото

Традиційно ми підсумовуємо футбольний рік фотозвітом.
Згадати попередні роки можна тут: 2009, 2010 ч.1, ч.2, 2011, 2012.
2013 рік запам'ятався низкою подій, котрі сайт Бородянський футбол відображав на своїх веб-сторінках, ілюструючи власними світлинами. До вашої уваги - фотовідображення року, що відходить в історію. Сподіваємося, вам також буде цікаво згадати цей рік та те, чим він запам'ятається шанувальникам бородянського футболу.
1. Січень. За новою адресою почало працювати "дзеркало" нашого сайту. На http://borfoot.blogspot.com/ почали викладатися ті ж новини, що й на http://borfoot.hiblogger.net/ та http://vk.com/borfoot/ Тепер читати про футбол Бородянщини можна на будь-якій зручній для вас інтернет-платформі.

2. Січень. Меморіал Жиліна виграла ФК "Бородянка". У рік 90-річчя мс СРСР, зту УРСР В.С.Жиліна в серії післяматчевих пенальті бородянці переграли пісківський "Рубін".

3. Січень. Головою Бородянської РДА призначено Георгія Єрка. Футбольна людина очолила наш район.

4. Січень. Пісківський "Рубін" виступив на Меморіалі Макарова. До останнього туру команда Віктора Юрченка зберігала шанси на вихід із групи, однак програла "Чайці" - майбутньому володарю аматорського Кубка України.
5. Січень. Помер Володимир Нерода. На 75 році життя не стало шанованого районного фізкультурника.
6. Січень. 50-річний ювілей відзначив Володимир Шома. Вітання приймав голова БРФФ.
7. Лютий. "Рубін" дістався чвертьфіналу Меморіалу Щанова. Лише першоліговий на той час білоцерківський "Арсенал" став на заваді пісківцям на шляху до півфіналу.

8. Лютий. Бородянці гідно представляють і область. Кубок "Захисник Вітчизни" у Немішаєвому здобула команда Громадської ради при Київській обласній державній адміністрації, у складі якої виступали й наші футболісти.

9. Березень. "Рубін" виступив на Меморіалі Кирсанова. Пісківці задовольнилися групою.
10. Березень. «Рубінова Зоря» — зимовий чемпіон Бородянщини. У традиційній зимовій першості району взяло участь 18 команд, а для визначення чемпіона навіть пропонувався "золотий матч".

11. Квітень. «Олімпійське лелеченя». Клавдіївські вихованці В.Зелінського прекрасно проявили себе у конкурсі не лише в нашому районі, але й у області, в Україні.

12. Квітень. Пісківський "Рубін" стартував у чемпіонаті Київщини. Єдиним з-поміж представників району...

13. Травень. Меморіал М.Ф.Вдовенка виграв "Силовик". Турнір, присвячений пам'яті шанованої на Бородянщині людини, відбувся у Дружні.

14. Травень. Меморіал Тараса Черненка-2013. Переможцями уже традиційного турніру стали гравці "Здвижівки-2".
15. Травень. Кубок обласних чемпіонів імені Петра Безносенка. Вперше бородянська команда не дісталася півфіналу - на її шляху став "Енергопром" (Обухів) із заслуженим майстром спорту України Сергієм Ребровим...
16. Травень. 60-річчя відзначив Валерій Валерко. Заступника голови КОФФ і заслуженого журналіста України вшанували й на Бородянщині.

17. Травень. У Бородянці відбувся Всеукраїнський турнір з футболу  серед дитячих команд 2003-04 р.н. присвяченого до «Всесвітнього дня захисту дітей». Наші земляки випередили одеський "Чорноморець" і стали переможцями турніру, а М.Науменко був визнаний кращим напівоборонцем турніру.

18. Червень. Започатковано Всеукраїнський юнацький турнір на призи президента ФК "Рубін" Ігоря Луцкова. Перший турнір у змаганні з командами зі всієї України виграли саме пісківці.

19. Червень. Дано початок міжобласним контактам. Бородянський "Арсенал" зіграв на батьківщині лікаря Василя Бондаря - Уманщині із футболістами Черкаської області.

20. Червень. Максим Коржан - бронзовий призер чемпіонату Європи. Члени борцівського клубу, заснованого Тарасом Черненком, продовжують прогресувати й прославляти Здвижівку й Бородянщину.

21. Червень. Наші серед професіоналів: сезон 2012/2013. Наш сайт уже традиційно підбиває підсумки виступів гравців із Бородянщини на всеукраїнській та міжнародній арені.

22. Липень. «Золотий колосок-2013» - бронзовий для нас. Підопічні Демченка та Кириленка завоювали третє місце на престижному всеукраїнському юнацькому турнірі, а найкращим гравцем турніру було визнано Олега Лигу із Пісківки.

23. Серпень. Свято у районних пауерліфтерів! Бородянець Володимир Беттяр - чемпіон Європи!

24. Серпень. «Кубок козацької слави-2013». Борці зі всієї України вшанували пам'ять Тараса Черненка. Здвижівські спортсмени віддали шану своєму духовному батькові низкою медалей.

25. Вересень. Юна зміна «Рубіна». Прекрасна церемонія посвячення в "рубінівці" пройшла у Пісківці.

26. Вересень. "Рубін" - володар Кубка Бородянщини! У яскравому фінальному матчі пісківці не залишають шансу бородянцям - 5:1.

27. Жовтень. 50-річчя Віктора Юрченка. Визначного футболіста, тренера та організатора футболу Бородянщини щиро вітали з ювілеєм.
28. Жовтень. Традиційний щорічний турнір з міні-футболу «Козацькі Забави 2013». Ентузіасти подарували Немішаєвому цікаві змагання.

29. Жовтень. Пісківці - володарі Кубка В.О.Патоки 2013 року!

30. Листопад. Чемпіонами району стають пісківці. "Рубін" вперше тріумфував у відродженій першості району.

31. Листопад. "Рубін" - сьомий в області. Під керівництвом зту О.О.Єжакова пісківці завершили виступи у чемпіонаті Київщини на 7 позиції.

32. Листопад. Олександр Антоненко - найкращий бомбардир чемпіонату Київщини! Визначне особисте досягнення форварда "Рубіна", майстра спорту міжнародного класу - з 21 голом він став найрезультативнішим гравцем обласної вищої ліги.

33. Грудень. ФК "Бородянка" - володар Суперкубка Бородянщини! Програвши "Рубіну" чемпіонат і кубок, бородянці реабілітуються перемогою в суперкубку завдяки голам Микитенка й Сагана.

34. Грудень. Підведення підсумків - особливо радісне. Цього разу, окрім традиційного визначення лауреатів сезону та складання символічної збірної, учасники чемпіонату Бородянщини вперше в історії отримали призові від Віталія Пилипенка.

35. Грудень. 60-річчя Олександра Романькова. Щирі вітання прозвучали на адресу шанованого районного фізкультурника.

36. Грудень. ФК "Майданівка" - володар Кубка Гончаренків! У турнірі, який традиційно завершає наш футбольний рік, сенсаційно, але справедливо, перемогли майданівці.

Немає коментарів:

Дописати коментар