Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 28 грудня 2020 р.

ФК "Клавдієве" - переможець Меморіалу Гончаренків 2020 року!


Заключний турнір 2020 року проведено на Бородянщині. 12 команд у два етапи розіграли традиційний трофей, присвячений пам'яті футбольної династії Гончаренків. Григорій Потапович Гончаренко був засновником ДЮСШ нашого району, авторитетним організатором спорту та громадським діячем. Його син, Сергій Гончаренко, - один із найвидатніших футболістів в історії нашого району, грав у Вищих лігах України та ближнього зарубіжжя, зокрема, за такі команди, як ЦСКА (Київ), ФК "Маріуполь" (тодішній маріупольський "Металург"), львівські "Карпати", луганську "Зорю" та багато інших команд. А Сергій-молодший був обдарованим юним футболістом. Всі трагічно загинули в автокатастрофах, проте пам'ять про них зберігає вдова Г.П. Гончаренка Тетяна Пилипівна, її невістка, внук, син Ігор зі своєю родиною. Тож на честь Гончаренків Бородянська районна федерація футболу вже в 13-й раз проводить Меморіал уславленої футбольної династії. 

До фінального турніру цього разу потрапили чотири команди - пісківський "Рубін", ФК "Бабинці", ФК "Клавдієве" та клавдіївський "Сокіл". 

Півфінали:
"Рубін" 9:3 "Сокіл"
"Клавдієве" 8:0 "Бабинці" 

За 3-тє місце
"Бабинці" 6:2 "Сокіл"

Фінал
"Клавдієве" 9:5 "Рубін"

Вперше в історії трофей Гончаренків вдалося виграти команді ФК "Клавдієве" (організатор команди Роман Авраменко, представник - Валерій Муха). Із цим досягненням переможців, фіналістів, учасників фінального етапу привітали представники родини Гончаренків - Тетяна Пилипівна та Ігор Григорович, новий голова Пісківської громади, відомий у футболі Київщини Володимир Луцков, а також голова Бородянської районної федерації футболу, член виконкому Київської обласної федерації футболу Володимир Шома та друзі родини, заслужені ветерани нашого футболу Іван Іваненко та Віталій Мариненко. Також було вручено призи найкращих футболістів у складі обох команд - це Ігор Байдак (ФК "Клавдієве") та Олег Лига ("Рубін").

Додамо, що, закривши 2020 рік, футбольна Бородянщина та Макарівщина готові яскраво розпочати 2021-й. На честь 98-ї річниці від дня народження мс зту В.С.Жиліна буде традиційно проведено турнір пам'яті цього видатного футбольного тренера. Матчі першого етапу заплановані на 3 січня, фінального - на 7 січня. Організатори - Бородянська районна федерація футболу - приймають заявки на участь (група в вайбері Бородянська РФФ). Меморіал Жиліна, який буде проведено в 12-й раз, стане першим турніром нового року.




























 

Немає коментарів:

Дописати коментар