Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 25 серпня 2020 р.

ФК "Бабинці" - володар Кубка Бородянського району з футболу 2020 року


24 серпня, Бородянка: визначено володаря Кубка Бородянщини з футболу. В напруженій боротьбі, після основного часу та серії післяматчевих пенальті, трофей здобув ФК "Бабинці".

Уже традиційно на День Незалежності на Бородянщині відбувається фінал Кубка району. Цього разу до фіналу дісталися такі авторитетні команди, як ФК "Бородянка" та ФК "Бабинці". Обидві вже вигравали трофей, але якщо райцентрівські футболісти тільки за останніх п'ять років тричі здобували кубок, а загалом команди Бородянки перемагали 9 разів від 2003 року, то єдина попередня перемога бабинчан датована 2016-м.
Тим не менш, ФК "Бабинці", згуртовані авторитетним бізнесменом Миколою Павленком, останнім часом прогресують. Як доказ, перемога в зимовій першості 2020 року, а тепер - і кубкова звитяга. Початок матчу був саме за бабинчанами. Стрімку атаку влучним ударом завершив їхній капітан Микола Старов - 0:1.
Певний час знадобився бородянцям, щоб оговтатися після стартового натиску суперників. І ось у дещо курйозній ситуації вони заштовхали м'яча в сітку, а останній дотик був за бабинчанами - автогол і 1:1. Треба сказати, що обидві команди демонстрували атакувальний, видовищний футбол. Бородянці влучали у поперечину, бабинчани - в стійку воріт. Відразу в кількох моментах обидва воротарі - Бєлов і Саєнко - виручали свої команди.
А невдовзі після перерви Дмитро Юрченко влучним ударом завершив атаку райцентрівських футболістів. На цю подію тренери відповіли серією замін, і краще вони "зайшли" саме у ФК "Бабинці". Анатолій Потайчук, якого вболівальники називають "бабинецьким Зіданом", видав кілька видовищних сольних проходів і в підсумку зрівняв рахунок ефектним ударом.
Попри велику кількість нагод забити, суперники довели фінальну гру до серії післяматчевих пенальті. За таких обставин все вирішували не лише майстерність, але й міцні нерви. З рахунком 3:2 виграли ФК "Бабинці", здобувши кубковий трофей Бородянської районної федерації футболу.

Медалями учасників фіналу нагороджували почесні гості - голова Бородянської районної ради Георгій Єрко, ветеран нашого футболу Леонід Лавриненко та голова районної федерації, член виконкому Київської обласної федерації футболу Володимир Шома. Жюрі визначило найкращих футболістів у складі обох команд: у ФК "Бородянка" це воротар Сергій Бєлов, у складі ФК "Бабинці" - нападник Микола Старов. Саме він, як капітан команди, прийняв з рук Георгія Єрка Кубок Бородянського району. Вітання приймали Микола Павленко (за підтримку команди), Олександр Кропивницький (за те, що згуртовує та об'єднує бабинецьку молодь) і селищний голова Андрій Купраш, також присутній на фіналі. Навіть злива, яка щедро поливала футболістів у кінцівці матчу та під час серії пенальті, не зіпсувала свята футболу.

ФК «Бородянка» – ФК «Бабинці» – 2:2, пен. 2:3
Голи:
Фурсенко, 20 (а/г), Д.Юрченко, 56 – Старов, 7, Потайчук, 70

Бородянка: Бєлов, Домбровський, Навальний, М.Юрченко, Власюк, Гожан, Д.Юрченко, Балковий, Грама, Лідінфу (Саган, 51), Грама (Пісковець, 63), О.Шома (Легоцький, 82). Запасні: Макаренко, Олійник, Чморик, Микитенко. Тренер: Олег Сокол.

Бабинці: Саєнко, Кордіяка, Рожнятовський, Горицький, В.Юрченко, Фурсенко, Коломійцев, Шмідт (А.Шома, 63), Козодой (Потайчук, 63), Войцеховський (Зінов’єв, 82), Старов. Запасні: Молько, Яременко, Салецький, Фареник. Тренер: Олександр Кропивницький.

Судді: Юрій Бондарчук, Василь Гаращенко, Максим Сапітон.

Попередження: Домбровський, 37 – Горецький, 35

24.08.2020. 15:00. Бородянка. Селищний стадіон. +20С, оцінка поля – 4.

ПОВНИЙ ФОТОРЕПОРТАЖ ТУТ.

Немає коментарів:

Дописати коментар