Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

суботу, 29 вересня 2018 р.

Вшанували пам’ять Патріарха

Сьогодні в Бородянці відбувся традиційний матч-турнір, присвячений пам’яті легендарного вітчизняного тренера та Почесного громадянина селища Віктора Степановича Жиліна.
Патріарх українського футболу початку нинішнього сторіччя жив і працював у маленькому поліському містечку близько трьох десятиріч. Він пішов за межу дев’ять років тому, але щосезону Віталій Пилипенко, учень і соратник Віктора Степановича, організовує та проводить яскраве футбольне дійство, присвячене Наставнику. 
Сьогодні на ігровому майданчику демонстрували нев’янучу майстерність та жагу до перемоги Анатолій Бузник, Ігор Жабченко, Віктор Побігаєв, сам Віталій Пилипенко та інші широко знані у футбольному світі майстри народної гри.  
А серед почесних гостей, котрі з особливим інтересом спостерігали за матчем ветеранів, були легендарний футболіст Анатолій Коньков, майстер газонних справ Леонід Лавриненко та Технічний директор Київської обласної федерації футболу Валерій Валерко. Останній, передавши учасникам меморіального турніру сердечні вітання від очільника КОФФ Ярослава Москаленка, нагородив спеціальними відзнаками Віталія Пилипенка та легенд Бородянщини футбольної Віталія Мариненка і Василя Остринського.

"Машинобудівник" (Бородянка) - "Система-Борекс" (Бородянка) - 2:2, пен. 5:4
Голи: Бузник, Пилипенко - Романьков, Легоцький.
Вирішальний пенальті парирував К.Мироненко.
Склади команд:
"Старші" ветерани: Костянтин та Олександр Мироненки, Віктор Юрченко, Володимир Шома, Анатолій Бузник, Ігор Жабченко, Віталій Мариненко, Віктор Мариненко, Олег Хоружий, Олександр Марцун, Андрій Бондар, Віктор Побігаєв.
"Молодші" ветерани: Дмитро Кошка, Сергій та Анатолій Фурсенки, Андрій Легоцький, Василь Остринський, Дмитро та Валерій Науменки, Олександр Шома, Анатолій Шома, Віталій Кордіяка, Олександр Кропивницький, Сергій Романьков, Слава Перчук, Сергій Романьков.
Арбітр матчу: Іван Іваненко.



































































Немає коментарів:

Дописати коментар