Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 29 січня 2018 р.

Вітаємо Володимира Шому!

Сьогодні життя ставить дві п'ятірки володарю Кубка України з футболу, голові Бородянської районної федерації футболу, директору районної ДЮСШ відділу освіти, члену виконкому Київської обласної федерації футболу, ветерану та одному із керівників спорту Бородянщини Володимиру Шомі.

Вихованець славного бабинецького футболу гучно заявив про себе на Київщині вже в юності, у складі "Машинобудівника" (Бородянка) завоював, напевно, всі можливі обласні трофеї та титули, зіграв у першості УРСР та 1986 року здобув Кубок України.

Завершивши виступи, увійшов до адміністративно-тренерського штабу нашої команди. Працював у "Системі-Борекс" на професіональному рівні вітчизняного футболу. Справедливо причетний до золотих медалей Другої ліги чемпіонату України й виходу у Першу лігу (а це вершинне досягнення нашого футболу).

Як організатор, Володимир Шома має безпрецедентний досвід - робота з організації міжнародних матчів та всеукраїнських турнірів, великий внесок (спільно з Анатолієм Демченком, Петром Сахандою та нашим спортивним активом) у відродження районних змагань з футболу. Відповідальність за створення та керівництво районною федерацією, незмінним керівником із дня заснування якої він є...

Володимир Олександрович Шома - заслужений ветеран спорту Бородянщини. Однак, подаючи позитивний приклад усім, причетним до народної гри, він прожив у футболі не одне життя. Як гравець, тренер, керівник, учитель. І подарував нашому футболу найяскравішого бомбардира останнього десятиліття - Олександра Шому.

У день пам'ятного ювілею спортивна громадськість нашого району та області здоровить Володимира Олександровича та бажає йому великих успіхів у роботі та житті! З роси вам і води, шановний ювіляре! Всього найкращого!


Немає коментарів:

Дописати коментар