Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 18 квітня 2016 р.

Бородянщина провела відкриту першість БРДЮСШ з волейболу серед дівчат

16 квітня 2016 року відбулися вже традиційні змагання обласного значення відкритої першості Бородянської районної дитячо-юнацької спортивної школи з волейболу серед дівчат 2002-2003 та 2004-2005 років народження. Захід проводився у трьох спортивних залах смт Немішаєве: Немішаївського агротехнічного коледжу та Немішаївських ЗОШ №1, №2. На змагання завітали голова Бородянської районної ради Георгій Миколайович Єрко, начальник відділу освіти Бородянської РДА Валентина Іванівна Кухар та селищний голова смт Немішаєве Сергій Володимирович Замідра.
12 команд з Борисполя, Бучі, Ірпеня, Бородянки, Вишгорода та Баришівки в двох вікових категоріях змагалися за звання переможця першості з волейболу. У підсумку в молодшій категорії  перемогу здобула команда дівчат Бородянської РДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Володимира Пантелеймоновича Янчука, які у фіналі обіграли команду Ірпінської ДЮСШ. Третє місце посіла команда ДЮСШ м Бориспіль. У категорії 2002-2003 років народження місця розподілились наступним чином: І місце - ДЮСШ м Ірпінь, ІІ місце - ДЮСШ м.Буча, ІІІ місце - ДЮСШ м Бориспіль.
Усі переможці та призери змагань отримали кубки, медалі та грамоти. На церемонії нагородження з вітальним словом виступили директор Бородянської РДЮСШ Володимир Олександрович Шома, Немішаївський селищний голова Сергій Володимирович Замідра, керівник кафедри фізичного виховання Немішаївського агротехнічного коледжу Валентин Олександрович Філончук та голова ФСТ "Колос" Павло Володимирович Соловей, які відмітили, що змагання пройшли на досить високому рівні, всі діти отримали масу позитивних вражень та задоволення від участі. Дякуємо за фінансову підтримку заходу підприємцям смт Бородянка К.Бородаю та О.Медведському. 

































































Немає коментарів:

Дописати коментар